Četvrtak, 16.02.2017.

09:21

Zidan: Insinjeov gol? Malo sj*bana situacija

Trener Real Madrida Zinedin Zidan kaže da je bio šokiran posle gola Napolija, ali ističe da je zadovoljan reakcijom i preokretom svojih igrača (3:1).

Izvor:

Zidan: Insinjeov gol? Malo sj*bana situacija
Getty Images

Napolitanci su poveli već u osmom minutu prvog meča osmine finala Lige šampiona na Santjago Bernabeuu – kada je Lorenco Insinje sjajnim udarcem sa gotovo 40 metara kaznio očajno postavljanje Kejlora Navasa.

Međutim, aktuelni prvak Evrope brzo se konsolidovao, ubrzo je izjednačio preko Karima Benzeme, da bi preokret vredan trijumfa kompletirali Toni Kros i Kazemiro u drugom poluvremenu.

"To vam je fudbal. Bolno je gledati, posle onakvog našeg intenzivnog starta oni naprave jedan napad i daju gol. To je malo sj*bana situacija. Ali, na kraju krajeva, ubrzo smo izjednačili i na kraju slavili. S druge strane, Benzema je pokazao da poseduje karakter, u kritičnim trenucima, uvek zna kako i kada treba da odgovori, na najbolji mogući način – tako što će dati gol. Kada se kreće kao večeres, konstantna je opasnost", rekao je Zidan.

Revanš na San Paolu na programu je za tri sedmog marta, gde će svakako biti veoma uzbudljivo u vatrenoj atmosferi juga Italije, a Zizu smatra da su, i pored dva pogotka prednosti, šanse oba tima i dalje 50:50.

"I dalje je 50:50, ima još da se igra – oni će svakako uraditi sve kako bi nam dodatno otežali posao. Voleo bih da ne primimo gol. Ostvarili smo dobar rezutlat u prvom meču, ali ne onaj koji pravi konačnu razliku – nedovoljan da već sada krenemo da razmišljamo o narednoj rundi", dodao je legendarni Francuz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: