ŠIK: Zorana kopira Melaniju Tramp!
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Potpredsednica Vlade ima nov imidž

ŠIK: Zorana kopira Melaniju Tramp!

Politika -

Poput prve dame koja je na inauguraciji supruga prošetala plave damske rukavice, i Mihajlovićeva ove zime nabacila taj modni detalj u svim bojama

Potpredsednica Vlade i ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović iskopirala je prvu damu SAD Melaniju Tramp!Trampova je na inauguraciji svog supruga Donalda ponela svetloplave rukavice, pa je i naša ministarka ove zime prošetala nekoliko ultramodernih pari ovog aksesoara.Početkom godine, kad je na auto-putu Beograd-Niš došlo do snežnih nanosa, Mihajlovićeva je na lice mesta došla dobro opremljena. I po debelom minusu ona je vodila računa o svakom detalju, pa je tako na sebe, osim debele jakne, nabacila i beretku sa ćubicom, šal, ali i upečatljive rukavice sa zmijskim dezenom.Za posetu predsedavajućeg Saveta ministara BiH Denisa Zvizdića odabrala je tamnozelene kožne rukavice ukrašene detaljima. Ni zvanične posete premijera Grčke Aleksisa Ciprasa Srbiji i crnogorskog premijera Duška Markovića nisu prošle bez ovog damskog dodatka, pa je odabrala nežnosive rukavice.

Ona je za Kurir rekla da su joj rukavice omiljeni modni komad.- Obožavam rukavice. I leti i zimi ih nosim. Volim ih u svim bojama - bele, bež, teget, a crne baš-baš. Sama biram i model, i boju, i dezen. Iskreno, imam najveći broj crvenih, i to u raznim nijansama. Rukavice su damske, a njihov model i dizajn za mene su vrlo važni - iskreno će.Kreator Saša Vidić kaže da su rukavice stvar opšte kulture.- Prvi momenat je taj da žena kao dama treba da očuva ruke, nokte i kožu od hladnoće. Druga stvar je taj modni momenat. I ja uvek glasam za kožne rukavice, naročito ako je u pitanju gradska priča, odlazak na posao i slično - rekao je Vidić.

BONUS VIDEO:

Melanija Tramp: Modni stil od seljančice do Prve dame Amerike

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track