Kakvo je novo lice dukserice? O tome nam priča kreatorka Valentina Obradović…

by | februar 6, 2017

Prošlo je vreme kada su se duksevi nosili samo uz farmerke, a kad više ne bi bili za ulicu postajali odeća za po kući. Danas se pojavljuju u toliko varijanti, da se više ne čudimo ni kad ih vidimo u kombinacijama za izlazak. Da ih, ipak, ne bismo smestili u pogrešnu modnu priču, pozali smo našu poznatu dizajnerku Valentinu Obradović, koja je pre nekoliko meseci poželela da uradi nešto potpuno drugačije od ženstveno-poslovnih modela, koje kreira za AMC. Napravila je kolekciju veoma zanimljivih dukserica, koja se stalno dopunjava, jer njena mašta zaista može svašta.

Valentina Obradović

Živimo u vremenu u kome su: praktičnost i estetika jednako važne. Promišljajući iz ugla modnog kreatora, osmislila sam način kako da pomirim ta dva elementa i izmislila LOVE duks, pamučni, udoban, sa porukama koje donose osmeh, neke leel emocije… i to već u prvih par sekundi. Brzina je, danas, važan element prilikom kreiranja.

Članak se nastavlja posle reklama

Predlažem da se duksevi, osimu u kombinacijama za zimske radosti, nose uz suknje i to najrazličitije – od čipke, kože, plisirane, posute šljokicama, šikom i romantikom. Mogu biti mini, midi ili maksi… Najvažnije je da ih prilagodite obliku svog tela i obliku svog duha i… da sebi budete lepe, jer takve (zadovoljne) ćete se dopasti i drugima, posebno Njima.

Duks Love - Valentine O.

Privatna arhiva Valentine Obradović

Predloge tih novih spojeva, Valnetina nam pokazuje na svom instagram profilu, a tu je i nekoliko rečenica u njenom stilu. Sigurni smo da ćete, gledajući njene predloge, dobiti inspiraciju za neku novu kombinaciju.

Članak se nastavlja posle reklama

Pročitajte i… 10 modnih pitanja za… Ninu Janković 

Članak se nastavlja posle reklama

Kliknite na sledeću stranu…

Članak se nastavlja posle reklama
Duks - Valentina Obradović

Foto: Privatna arhiva Valentine Obradović

Poetična, kao i uvek, Valentina kaže: 
Ko je dama?
Šta je ženstveno(st)?
Jesmo li (se) zaboravile u moru silikona pod kožom?
Srce kuca! Tu je!

Članak se nastavlja posle reklama

Pročitajte i… Marija Kilibarda pokazala kako se nosi ključan komad sezone! Vamp, elegantno i za čistu desetku! 

Dame novog vremena nisu na svili, već na pamuku! Ove zime ih predlažem na duksevima, u kombinaciji sa nekim čipkanim, kožnim, plisiranim, … svakako zavodljivim suknjama!

Članak se nastavlja posle reklama

Foto: Privatna arhiva Valentine Obradović

Pročitajte i… Igor, Dragan i Vladimir znaju šta je potrebno da postanete vamp lady! 

 

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: