NESREĆA U APATINU: Starica preminula, a lekarka i sestra lakše povređene

J. Bekić

05. 02. 2017. u 16:50

U Apatinu u nedelju poslepodne sudar Hitne pomoći i automobila “reno tvingo”

НЕСРЕЋА У АПАТИНУ: Старица преминула, а лекарка и сестра лакше повређене

Mesto saobraćajne nezgode na Somborskom putu u Apatinu

APATIN- U saobraćajnoj nezgodi koja se u nedelju, nešto posle 12 sati, dogodila na Somborskom putu u Apatinu jedna osoba je stradala, a četiri su povređene u sudaru vozila Hitne pomoći apatinskog Doma zdravlja i automobila marke “reno tvingo”.

Prema nezvaničnim informacijama, starica S. C. (78) koju je Hitna pomoć prevozila u somborsku Opštu bolnicu “Dr Radivoj Simonović” i pre ove nezgode bila je u teškom zdravstvenom stanju, pa se pretpostavlja je usled bolesti i preminula.

Po rečima dr Darka Kosanovića, hirurga, načelnika Odeljenja za prijem, trijažu i zbrinjavanje urgentnih stanja u Opštoj bolnici, u kolima Hitne pomoći lakše telesne povrede zadobili su medicinska sestra Đ. N. (28) i lekarka Đ. J. (29) i oni su posle pregleda pušteni kući.

Po nalagogu dežurnog tužioca telo preminule starice S. C. poslato je na obdukciju u Novi Sad. Kako saznajemo, vozač automobila N. N. “reno tvingo” je nakon ukazane lekarske pomoći u apatinskom Domu zdravlja,takođe, pušten kući.

Portparolka Policijske uprave u Somboru Mirjana Cijanović nam je rekla da će istraga, koja je u toku, pokazati kako je došlo do ove nezgode.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)