Jovanov: Srbiji ništa dobro ne mogu da donesu politički avanturisti

Novosti Online

04. 02. 2017. u 16:22

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov rekao je da ga "zaprepašćuje činjenica" da u Srbiji ima onih koji se rugaju pokušajima Vlade Srbije da očuva stabilnost zemlje

Јованов: Србији ништа добро не могу да донесу политички авантуристи

Milenko Jovanov

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov rekao je da ga "zaprepašćuje činjenica" da u Srbiji ima onih koji se rugaju pokušajima Vlade Srbije da očuva stabilnost zemlje.

Saopštenje prenosimo u celosti.

Zaprepašćuje činjenica da u Srbiji ima ljudi uvek spremnih da se podsmevaju, narugaju i suprotstave pokušajima koje čini Vlada Srbije da se sačuva stabilnost u zemlji u složenim međunarodnim okolnostima i korak po korak nastavi uspravljanje i jačanje države u ekonomskom, političkom i svakom drugom smislu.

Zajednička histerija koju istovremeno iskazuju svi: od Jankovića do Jeremića, od Obradovića do Radulovića, pokazuje da između njih nema suštinske razlike i da, u odsustvu bilo kakve politike, narodu nude samo golu mržnju prema Aleksandru Vučiću, pa im sada smetaju i mir i stabilnost samo zato što se Vučić za to bori i zalaže.

Srbiji ništa dobro ne mogu da donesu politički avanturisti i prevaranti ispunjeni ličnom mržnjom i frustracijama. Građani to dobro prepoznaju i zato daju podršku onima koji znaju posvećeno, odgovorno i ozbiljno da rade, a ne onima koji pre podne ne rade ništa, popodne odmaraju, a ceo dan mrze. Zahvaljujući politici Aleksandra Vučića, Srbija će nastaviti da jača i pobeđuje, i nema mržnje koja će je u tome zaustaviti.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)