31. januar  2017. 19.08  →  20.40 | Izvor: Tanjug, Beta

Milijaš treći put u Zvezdi

NIKOZIJA -

Nekadašnji kapiten Nenad Milijaš po treći put nosiće dres Crvene zvezde, prenose izveštači beogradskih medija sa priprema crveno-belih na Kipru.

"Sve je gotovo. Dogovorio sam se sa klubom, mada još ništa nisam potpisao. Saigračima bi trebalo da se pridružum u četvrtak ili petak. Uveren sam da mogu da igram na visokom nivou i pomognem timu da osvoji oba trofeja", rekao je 33-godišnji Milijaš, koji je do sada igrao u Kini.

On je za Zvezdu odigrao 194 utakmice i postigao 66 golova, osvojio je tri šampionske titule i dva nacionalna kupa.

Dres državnog tima Srbije oblačio je 25 puta i postigao je četiri gola.

Pobeda Zvezde u prvoj pripremnoj utakmici na Kipru

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas mađarskog drugoligaša Šopron sa 1:0, u prvoj pripremnoj utakmici na Kipru.

Strelac na stadionu Pafiako bio je Zoran Rendulić u 48. minutu. Trener Zvezde Miodrag Božović izveo je kombinovan sastav, u formaciji sa dva napadača.

Počeli su Nemanja Supić, Stefan Milošević, Zoran Rendulić, Abraham Frimpong, Mihailo Ristić, Uroš Račić, Andrija Luković, Luka Adžić, Milan Senić, Petar Orlandić i Srđan Vujaklija.

U drugom poluvremenu su još igrali Vanja Vučićević, Lazar Romanić, Veljko Nikolić i Slavoljub Srnić.

Utakmicu na stadionu Pafiako pratilo je 50-ak ljudi, među kojima nekoliko Srba koji žive i rade u Pafosu, ali i igrači Zvezde koji su jutros imali trening i nisu bili u sastavu.

Na utakmici protiv Šoprona su bili i predstavnici Čukaričkog, kluba koji se takođe sprema na Kipru, u gradu Limasol udaljenom oko 60 kilometara od Pafosa.

Prisutni iz Čukaričkog bili su trener Nenad Lalatović, sportski direktor Vladimir Matijašević, predsednik Dragan Obradović i potpredsednik Nenad Mirosavljević.

Zvezda će sledeću pripremnu utakmicu igrati u četvrtak, takođe od 14.00 po srednjoevropskom vremenu, a protivnik će biti rumunski klub Olimpija.

Boaći se pridružio fudbalerima Zvezde na Kipru

Fudbaler iz Gane Ričmond Boaći pridružio se danas Crvenoj zvezdi na pripremama u kiparskom gradu Pafos.

Reprezentativac Gane je u hotel u Pafosu stigao dok su fudbaleri Zvezde igrali prijateljsku utakmicu sa mađarskim Šopronom.

Ovaj 24-godišnji napadač je u ponedeljak prošao lekarske preglede i potpisao ugovor sa Zvezdom, u kojoj će narednih godinu i po dana igrati kao pozajmljen fudbaler italijanske Latine.

Fudbalerima Zvezde će se kasno večeras pridružiti srpski reprezentativci Srđan Plavšić i Filip Manojlović, koji su sa selekcijom sastavljenom od superligaških igrača bili u San Dijegu.

Večeras će takođe doći i Gelor Kanga, koji je bio sa reprezentacijom Gabona na Kupu afričkih nacija, dok će Džon Ruis doći narednih dana.

Tagovi
Srodne vesti