Sin ubijenog kriminalca izazivao policajce na tuču

Policija je u Novom Sadu uhapsila Stefana Vilotijevića (21), osumnjičenog da je ometao policajce u obavljanju dužnosti.
U saopštenju policije, u kojem su navedeni samo inicijali uhapšenog, stoji da se on tereti da je, u ulici Đorđa Magaraševića, ometao policajce u kontroli njegovog vozila, te da je jednog od njih izazivao na tuču.
 
Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca, kome će biti doveden na saslušanje.
 
Blic piše da se radi o Stefanu Vilotijeviću, sinu cnogorskog kriminalca Kićuna Vilotijevića koji je ubijen 1999. godine u Novom Sadu i mlađem bratu Filipa Vilotijevića koji je ubijen 2015. na Paliću.
 
Stefan je ranije privođen zbog sumnji da je imao veze sa ubistvom Marka Milićevića, inače sestrića Irineja Bulovića, ali je posle 27 dana u pritvoru pušten, pošto nije bilo dokaza.
  • Hijenizam

    10.02.2017 01:24
    KODEKS
    Vi ne shvatate, iz kuće se nosi vaspitanje,a sa ulice kodeks. Sad zato sto je on sin Kićunov, i brat od pokojnog Filipa, policija ima prava da ga za 100metara uhvati 4 puta i bez razloga verbalno unistava, i ponizava??? Zbog toga treba da mu skidaju gace pred porodicom ili prijateljima i traze jebenih pola grama marihuane? auto da mu zaustave i nasred bulevara da mu sve izvrcu i njega da skidaju pred 1000ljudi, i to zbog cega??? Zato sto je sin KICUNOV ,a brat od mladjeg KICUNA!
    Pouzdano znam da je ovaj momak ispravniji od 90% momaka iz Novog Sada, i plus vaspitaniji, ko ga upozna kaze super decko cim cuju prezime odmah KRIMINALAC. CULI STE NJEGOVU PRICU I ZNATE STA JE URADIO ,ALI NE I KROZ STA JE PROSAO. Zamislite da Vama jedno po jedno nestaje, stric,otac, pa ujak, pa rodjeni brat, aloooo rodjeni brat. Bedna li si Srbijo kad dete od 21god osudjujete!
  • Novosadjanka

    04.02.2017 21:03
    Neko
    Ruzno je kad o nekome koga ste licno poznavali napisete tako nesto(bahat, bezobrazan, primitivan) a pogotovo kad zakljucite da nece dugo trajati...
  • Debil

    03.02.2017 06:58
    Neće ni ovaj još dugo, kanda..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika