Uzmite keš sada, vraćajte ga 100 meseci!
Foto: Promo

Uzmite keš sada, vraćajte ga 100 meseci!

Društvo -

Neplanirani izdaci, tekuće obaveze i veliki troškovi ponekad mogu da iznenade, ali da takva iznenađenja više ne budu neprijatna, uz pomoć prijatelja, možete ih dočekati spremni.

Keš kredit je najbrže i najlakše rešenje da dođete do novca, a uz kredite Sosijete ženeral banke od sada možete dobiti ne samo povoljnu kamatnu stopu, već i rok otplate od 100 mesečnih rata.

Ako ste ovog proleća planirali „veliko spremanje“ - značajnije opremanje doma, sada je prilika da se u vašoj najbližoj ekspozituri Sosijete ženeral banke raspitate o uslovima otplate na 100 mesečnih rata, dinarskih gotovinskih kredita sa fiksnom i varijabilnom kamatnom stopom već od NKS 7,45% plus šestomesečni Belibor. Uz banku kao pouzdanog partnera moguće je podmiriti mnoge zahteve. Sosijete ženeral banka prati kretanja na tržištu i razume rastuće potrebe svojih klijenata, uz obavezan savet da se racionalno zadužujete.Keš krediti su jedan su od najtraženijih bankarskih proizvoda, a njihova osnovna prednost je ta što jednim zauženjem možete da zadovoljite više potreba. Preporuka Sosijete ženeral banke je zaduživanje u domaćoj valuti. Takvim zaduživanjem, ukoliko vam primanja nisu vezana za evro, štitite se od valutnog rizika, a ukoliko želite da se zaštitite i od kamatnog rizika, trebalo bi da se opredelite za dinarski kredit sa fiksnom kamatom, koji vam garantuje istu ratu u dinarima tokom celog perioda otplate. Kod kredita u dinarima nije potrebno obezbediti depozit ili učešće, a moguće je aplicirati za iznos do milion i po dinara. Očekujemo vas u vašem komšiluku, zakažite sastanak i neka vas iznenade dobri uslovi, niže kamate, povoljne rate i još duži rok otplate. Više infomracija o keš kreditima Sosijete ženeral potražite i na sajtu banke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja