22. januar  2017. 13.38  →  14.24 | Izvor: Beta

Đoković igra za Srbiju protiv Rusije u DK

BEOGRAD -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković potvrdio je danas da će igrati za Dejvis kup reprezentaciju u predstojećem duelu protiv Rusije u Nišu.

"Uvek se radujem da igram u Dejvis kupu, to je poseban osećaj kada smo svi zajedno i kad igramo za našu zemlju. Verujem da će Niš biti odličan domaćin, i da ćemo pobednički izaći iz susreta sa Rusijom", rekao je Đoković.

Srbija će od 3. do 5. februara u Nišu igrati mečeve prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa protiv Rusije.

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Nenad Zimonjić rekao je ranije danas da postoje šanse da drugi teniser sveta Novak Đoković igra protiv Rusije u Nišu, u prvom kolu Dejvis kupa.

Kako je preneo Sportski žurnal, Zimonjić je rekao da će za Srbiju igrati Viktor Troicki, Dušan Lajović, da je plan da se pojavi Filip Krajinović, a da "postoje šanse da zaigra i Đoković".

Đoković je neočekivao ispao u drugom kolu Australijan opena, kada je izgubio od Uzbekistanca Denisa Istomina posle pet setova.

Srpski teniser tada je rekao da ne zna raspored za naredne nedelje, odnosno da ne zna na kojim turnirima će nastupiti, već da želi da se odmori uz porodicu.

Tagovi
Srodne vesti