Trampovi doputovali u Vašington na inauguraciju

Beta-AP

19. 01. 2017. u 19:22

Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp stigao je oko podne po lokalnom vremenu u Vašington gde će sutra položiti zakletvu kao 45. predsednik SAD

Трампови допутовали у Вашингтон на инаугурацију

Dolazak u Vašington / Foto Tanjug-AP

Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp stigao je oko podne po lokalnom vremenu u Vašington gde će sutra položiti zakletvu kao 45. predsednik SAD.

Tramp je u pratnji supruge Melanije i drugih članova porodice sleteo u vojnu Bazu Endrjus u Merilendu, vojnim avionom u kojem nije bilo novinara.

Novi predsednik ima zgusnut raspored i uoči sutrašnje zvanične inauguracije. On će imati ručak sa svojim tranzicionim timom u hotelu koji poseduje u Vašingtonu, a zatim će položiti venac na nacionalnom groblju Arlington i prisustvovati koncertu u Linkoln memorijalu, spomen-kompleksu izgrađenom početkom 20. veka u čast Abrahama Linkolna. ;

Današnji obaveze završiće prijemom za VIP goste uz sjaj sveća, a noć će provesti u predsedničkoj gostinskoj kući, prekoputa Bele kuće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

NEK JE SA SRECOM

19.01.2017. 20:51

Melani(j)a, NI ZAKLINA TI NIJE RAVNA, ti ces ukrasit Ameriku, a Donald ce je preporodit.

Miro Markovic

19.01.2017. 23:35

Srecan sam sto ce nov covek ulazi u Belu kucu. Hvala Bogu sto mi je uslisio molitve njemu da onoj babi-Klintonki ne dozvoli da pobedi. Svetu je dosta ratova. Vreme je da zivimo u miru, jer svaki mir je mnogo bolji od bilo kojeg rata.

Sumadinka

20.01.2017. 02:40

Danas je Sv-Jovan { Srpska slsva} neka Vas dragi Bog sve cuva!Neznam ja ko je I kakvi su Trampovi { vreme ce pokazati} samo da nije Hilari dosla .

Mirjana2

20.01.2017. 02:47

Nesumnjam u Trampa ,da zna sta radi,kad je Osvojio Melaniju ,izgradio grad I ima dobru decu ...Neka im bude sretno I uspesno u 2017!Melaniji bas lici da bude prva dama SAD-a.