Ostalo

Sme�no

Garnett se žali da mu je Sofija upropastila rođendan! Evo šta kaže njegova žena! (VIDEO)

Toni Garnett se žali da mu je Ukrajinka Sofija, zbog koje je ostavio ženu upropastila rođendan! Zaboravlja da je sam sebi uporopastio život... Evo šta kaže njegova žena!

Garnett se žali da mu je Sofija upropastila rođendan! Evo šta kaže njegova žena! (VIDEO) Screenshoot/youtube





Toni Garnett (30) iz Bradforda napustio je suprugu Lornu (28) nakon što se zaljubio u Sofiju Karkadjim, ukrajinsku izbjeglicu koja je na početku invazije napustila svoj rodni Lavov.



Garnettovi su Sofiju primili u svoj dom, a nakon samo nekoliko dana Toni se u nju zaljubio i napustio je suprugu i dvoje dece kako bi započeo život s novom devojkom.



Veza ipak nije dugo potrajala pa su se Toni i njegova nova odabranica razišli nakon samo četiri meseca. Tony tvrdi kako je zauvek završio sa Sofijom nakon što ju je optužio da je u subotu navečer nožem oštetila zid u unajmljenoj kući u Bradfordu u Zapadnome Yorkshireu gde su zajedno živeli. Smeta mu i što se petljala u njegov odnos sa ćerkama pa joj je spakovao stvari u crne vreće.



"Znala sam da će im to biti katastrofa"

O krahu veze oglasila se sada i Tonijeva bivša supruga Lorna:



- Znala sam da će se ta veza raspasti, ali nisam očekivala da će se to tako brzo dogoditi - rekla je Lorna prijateljima, prenose britanski mediji. 

Lorna ne sme davati izjave u javnosti o svom bivšem suprugu zbog razvoda koji trenutno rešavaju na sudu.

- Upropastio je sve. Ne sme me viđati zbog zabrane prilaska, a ne viđa ni decu. Ali ja za njega nemam sasjećanja - rekla je Lorna prijateljici koja dodaje kako su njen glavni fokus sada deca.


Toni Garnett je nakon kraha sa suprugom pronašao novi dom s ljubavnicom, ali ljubavna idila nije dugo potrajala.

- Slavili smo moj 30. rođendan, ali morao sam zvati policiju nakon što je Sofia oštetila zid. Očito ne podnosi alkohol. Dojadilo mi je njeno iracionalno ponašanje, ne mogu više podneti to zlostavljanje i ljutnju. Ostavio sam Lornu i decu zbog nje, uložio sam sve napore kako bih joj pomogao, hteo sam da ostanemo zajedno... Znao sam da ćemo ispasti kreteni ako prekinemo, pa svi mediji bruje o našoj vezi.






Da, mislio sam da sam zaljubljen u nju, ali postoji ta njena mračna strana s kojom se jednostavno više ne mogu nositi. Ljuta je i agresivna. U subotu navečer uzela je nož i nekoliko puta zabila ga u zid. To me stvarno prestrašilo, bio sam zabrinut za svoju sigurnost - rekao je Garnett.


Dodaje kako je svađa izbila dok je s njima u kući bio još jedan par iz Ukrajine - Sofia Rastorhujeva i njen dečko Illia Tronevič - i njih je ovaj čovek primio u svoj dom nakon što je video njihov očajnički apel na Facebooku gde su tražili smeštaj.

- Pogrešio sam, nisam se trebao upustiti u vezu sa Sofijom. Kao što sam već rekao, moja veza s Lornom već je bila gotova i bio sam stvarno nesrećan. Ali ovo nije bila dobra stvar za mene. Pokušao sam joj pomoći, zbilja jesam. Možda pati od PTSP-a. Ali ona je iz Kijeva, onde baš i nije bilo rata. U svakom slučaju, nadam se da će pronaći sigurno mesto za život, ali ona definitivno nije za mene. Uništila mi je rođendan! - izjavio je Toni.

Rekao je i kako mu je Sofia nakon prekida poslala niz poruka u kojima mu piše da ga voli i želi se pomiriti. Ali on je više ne želi nazad.

Istakao je kako se namerava obratiti i opštini i Ministarstvu unutarašnjih poslova u nadi da će joj oni sad pronaći novi smeštaj. I on sam uskoro će tražiti novi dom i više ne želi imati posla s izbeglicama iz Ukrajine.







 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/24sata.hr

Povezane vesti:


>