I Kremlj i Tramp demantuju navode o susretu

Svetske vesti - Nedelja 15.01.2017 - 17:26

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov demantovao je navode medija da se vode o mogućem susretu predsednika Rusije Vladimira Putina i novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa. Trampov portparol navode o susretu ocenio kao "potpunu laž".

Kremlj demantovao navode medija; FOTO: Profimedia Kremlj demantovao navode medija; FOTO: Profimedia

U ovom trenutku se ne vode razgovori o mogućem susretu predsednika Rusije Vladimira Putina i novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa, izjavio je Peskov.

Peskov je na taj način demantovao pisanje Sandej tajmsa, koji je objavio da Tramp namerava da se sastane sa Putinom u Rejkjaviku ubrzo posle preuzimanje funkcije 20. januara.

Tu informaciju je demantovala i ambasada Rusije u Londonu, koja je u saopštenju navela da je "vest o sastanku Putina i Trampa u Rejkjaviku glupost", preneo je Sputnjik.

U međuvremenu i Tramp je demantovao navode britanskog lista.

Trampov portparol Hop Hiks negirao je navode o mogućem susretu dvojice predsednika na Islandu rekavši za AFP da je reč o "potpunoj laži".

RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: