NOVOGODIŠNJE SLAVLJE U CRNOJ GORI: Dočekali 2017. na trgovima uz muziku
Foto: Printscreen Instagram

NOVOGODIŠNJE SLAVLJE U CRNOJ GORI: Dočekali 2017. na trgovima uz muziku

Crna Gora -

Turisti i građani Crne Gore novogodišnju noć su dočekali na trgovima, a u metropoli crnogorskog turizma - Budvi nastupao je Željko Joksimović, u Podgorici Zoran Kalezić i Knez, a u Baru Severina.

Proslava u Podgorici sinoć je organizovana na Trgu nezavisnosti, a najavljena je i danas repriza.Kao i obično, najbogatiji program je bio na crnogorskom primorju.

U Baru je na Trgu Vladimira i Kosare 31. decembra nastupila hrvatska pevačica Severina, dok će danas Barane zabavljati Bajaga i instruktori.

U metropoli turizma, Budvi, novogodišnji program je počeo je koncertom crnogorske grupe “Perper”, nakon kojih su usledio nastup jedne od najvećih muzičkih zvezda regiona Željka Joksimovića. Program će biti nastavljen i danas 1. januara, kada će ljubitelji klasične muzike moći da uživaju u tradicionalnom svečanom koncertu “Mediteranskog revijskog orkestra“. U sklopu programa 1. januara nastupiće grupa Highway, zatim Sergej Ćetković i na kraju, legende regionalne muzičke scene, grupa “Parni valjak“.

Tu nije kraj novogodišnjim svečanostima, jer sutra, 2. januara u večernjim satima nastupiće Vanja Radovanović koji će izvoditi numere Miladina Šobića, novosadska grupa “Frajle”, a novogodišnji program na trgu zatvoriće regionalno omiljena rok zvijezda Neno Belan.

Na otvorenom Nova godina se dočekuje i u Herceg Novom, gde na gradskom trgu publiku zabavlja beogradski sastav “Perpetum mobile“ i Dženan Lončarević. Prvog dana 2017. godine na Trgu Nikole Djurkovića biće organizovan koncert St. Louis band-a i grupe Lexington band, jedne od trenutno najpopularnijih pop grupa na Balkanu.U Tivtu na centralnom gradskom trgu nastupa “Prljavo kazalište”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track