• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crnogorci raspisali poternicu za Rusima i Srbima

Specijalno državno tužilaštvo (SDT) raspisalo je poternice za dvojicom ruskih i trojicom srpskih državljana "zbog stvaranja kriminalne organizacije i terorizma u pokušaju".

 Crnogorci raspisali poternicu za Rusima i Srbima Izvor: MONDO/Mirko Šljivančanin

Kako su istakli, poternice se nalaze u Interpolovoj bazi podataka.

"O raspisivanju poternice za srpskim državljanima obavešteni su nadležni državni organi Srbije kojima je Specijalno državno tužilaštvo dostavilo dodatnu dokumentaciju", navodi se u saopštenju SDT-a.

Evo kako je suđeno Velimiroviću! (VIDEO)

Slučaj "terorizam": Medenica za javno suđenje!

Sinđelić najugroženija osoba u Crnoj Gori

Mediji su ranije objavili da je početkom decembra raspisana poternica za Nemanjom Ristićem, Milošem Jovanovićem i Predragom Bogićevićem, kao i za dvojicom ruskih državljana, Eduardom Širkovom i Vladimirom Popovom zbog sumnje da su organizatori navodnog pokušaja terorizma na dan izbora 16. oktobra.

Crnogorsko tužilaštvo je reagovalo nakon što je ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović novinarima kazao da ne zna da li je Ristić na poternici Interpola, te da je "svaki građanin nevin dok se ne dokaže suprotno".

Ristić se fotografisao 13. decembra s ministrom inostranih poslova Rusije Sergejem Lavrovoim tokom njegove posete Beogradu, iako je za njim bila izdata poternica.

Dvojica ruskih državljana i 18 državljana Srbije osumnjičeni su za pokušaj terorizma na izborni dan u Crnoj Gori. Plan je predviđao nasilni upad u Skupštinu, hapšenje i likvidaciju tadašnjeg premijera Mila Đukanovića.

Komentari 7

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

fićko

...nemojte se kupati na crngorskoj obali jer su zaprljane i obala je puna fekalija i plastičnih čestica odnosno ne bacajte pare i sačuvajte svoje zdravlje...crna gora je zombi nacija i prilikom ulaska u srbiju treba proveriti svakog crnogorca na procenat zombitisa...

Podgoricanka

@fićko slatko me nasmija kolicinom gluposti koju emitujes 😂😂😂

NS

Pogledajte novi dokumentarac: "Dosije-kakva država, takav i udar''. Videćete dokaze da je mafijaški režim Mila Djukanovića, po treći put u svojoj vladavini organizovala lažni državni udar. Prvi put 1994., drugi put 1997., i treći sad 2016.

special image