Naslovna » Izlasci » Deda Mrazovo selo, 1. januara

Deda Mrazovo selo, 1. januara

Po prvi put Deda Mrazovo selo biće otvoreno na platou ispred Muzeja istorije Jugoslavije, 1. januara.

Opština Savski venac u saradnji sa gradskom vladom pripremila je mesto praznične čarolije, bogat novogodišnji program i brojna iznenađenja za goste prestonice, Beograđane, a posebno za one najmlađe.

Na platou ispred Muzeja istorije Jugoslavije (Botićeva 6) u nedelju, 1. januara, od 11.00 do 16.00 u prazničnom raspoloženju na najlepši način prisutni će moći da upoznaju važnost darovanja, uživaju u društvu Deda Mraza i njegovih pomoćnika i uz igru, muziku i čaroliju radosno započnu Novu godinu.Za dž

U programu će učestvovati dečji hor, muzički orkestri, pozorišni animatori (Deda Mrazovi pomoćnici, vile, patuljci…), glumci, cirkuski žongleri, mađioničari, a izvodiće se i dečje lutkarske predstave.

Pored toga, u Parku otvorenog srca će u saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda biti organizovana promocija domaćih proizvoda, rukotvorina i starih zanata.

Svim mališanima koji 1. januara u 11.00 posete Deda Mrazovo selo predsednica opštine Savski venac Irena Vujović podeliće paketiće, koje je obezbedila opština. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.