Ponedeljak, 26.12.2016.

13:14

Moskva: U Crnom moru pronađen trup palog aviona

Rusko ministarstvo za vanredne situacije objavilo je da su spasilačke ekipe pronašle trup aviona koji se sa 92 putnika i članova posade srušio u Crno more.

Izvor: Tanjug

Default images

Agencija Tass navodi da su ronioci uočili pet metara dugačak deo trupa aviona u oblasti gde su ranije pronađeni i drugi delovi letelice.

Ruska agencija navodi da su u toku pripreme izvlačenja tog dela aviona.

Ruska Federalna služba bezbednosti (FSB) saopštila je da istraga o uzroku pada putničkog aviona Tu-154 ide u četiri pravca, ali da nema dokaza da bi teroristički napad ili sabotaža mogli biti jedan od uzroka.

"Četiri glavne verzije su da je avion pogodio neki strani objekat, nekvalitetno gorivo koje je izazvalo gubitak pritiska i na kraju prekid rada motora, greška pilota i tehnički kvar aviona", naveo je FSB u saopštenju.

Ruski vojni avion srušio se juče ujutru u Crno more, nedaleko od Sočija, a niko od 92 ljudi nije preživeo.

Među stradalima su i 64 člana čuvenog Ansambla "Aleksandrov" i devet novinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

14 h

Svet

Planiran državni udar? Hitna reakcija

Nemačka policija je u utorak ujutro sprovela nove racije protiv ekstremno desničarskog pokreta "građani rajha", a osumnjičeni su navodno povezani sa ranijim planom državnog udara.

13:37

11.6.2024.

22 h

Podeli: