Subota, 24.12.2016.

18:27

AMSS: Zadržavanje na prelazima sa Mađarskom i Hrvatskom

Na putevima je pojačan intenzitet saobraćaja, a na graničnim prelazima i naplatnim rampama vozila se zadržavaju nekoliko časova, saopštio je AMSS.

Izvor: Beta

Default images
Foto: Thinkstock

AMSS je pozvao vozače da voze oprezno zbog poledice na većini puteva u zemlji i da budu strpljivi zbog mogućih gužvi.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na graničnom prelazu Horgoš na ulazu u Srbiju iz Mađarske vozila se zadržavaju oko 90 minuta, dok se na Kelebiji čeka oko sat vremena.

Na graničnom prelazu Batrovci, sa Hrvatskom, vozila se zadržavaju oko sedam časova, a ista je situacije i na prelazu Šid gde se vozila zbog kolone duge nekoliko kilometara zadržavaju oko pet časova.

Radno vreme manjih graničnih prelaza među kojima su Bački Vinogradi, Đala, Bajmok i Horgoš II je od 7 do 19 časova, dok prelaz Bački Breg radi 24 časa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Podeli: