Naslovna » Izlasci » Pozorište » SC: Mjuzikl „Pepeljuga“, Brodvej u Beogradu

SC: Mjuzikl „Pepeljuga“, Brodvej u Beogradu

Mjuzikl „Pepeljuga“, nastao na osnovu jedne od najlepših bajki sveta na Brodveju, u nedelju 25. decembra je na sceni Velike dvorane Sava centra, u izvođenju srpskih gulmaca. Najavljene su dve predstave, od 15 i 18 časova.

Muzičko-scenski spektakl „Pepeljuga“, koji su videli milioni ljudi, potiče iz čuvene “mjuzikl-radionice” Rodžers i Hamerštajn (Rodgers and Hammerstein) i sredine prošlog veka kada su nezaboravna dela stvarali američki kompozitor Ričard Rodžers (Richard Rodgers, 1902-1979) i dramaturg Oskar Hamerštajn Drugi (Oscar Hammerstein II, 1895-1960).

Spektakl koji će ostaviti decu, ali i odrasle bez daha prepun je čarolije na sceni i očaravajućih numera. Akteri će uz magiju i leteti, a 30 izvođača, preko 120 veličanstvenih balskih haljina, osam fantastičnih scena, muzički vatromet i najpoznatija lica iz sveta muzike i glume obećavaju doživljaj za pamćenje.

Priča o devojčici iz pepela, magiji i transformaciji, o zlim sestrama, o tome kako dobro pobeđuje zlo, ispričana je na moderan način.

Uloge
Sara Jovanović – Pepelјuga
Marko Mandić – Princ
Ana Kokić – Dobra vila
Jelena Gavrilović – Maćeha
Marijana Mićić – Zla polusestra
Ana Grubin – Zla polusestra
Anja Mandić – Kralјica

Ulaznice su u prodaji na blagajni Sava Centra i svim prodajnim mestima Eventim i DD Tickets.
Cene ulaznica za predstavu u 15 časova: 700, 900, 1300, 1600 i 2000 dinara
Cene ulaznica za predstavu u 18 časova: 990, 1500, 1800 i 2200 dinara

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Katarina Vidaković