SNS "razmatra odnos sa SPS"

Nacionalne vesti - Nedelja 18.12.2016 - 17:27

Potpredsednica Glavnog odbora SNS Marija Obradović saopštila je da će najviši organi te stranke uskoro razgovarati o odnosu SPS "prema SNS i državi Srbiji".

Razmatranje na organima stranke posle Ružićevog intervjua; FOTO: logo Razmatranje na organima stranke posle Ružićevog intervjua; FOTO: logo

Ona je, povodom intervjua koji je dao potpredsednik SPS-a Branko Ružić, navela u saopštenju da je dovoljno reći da je reč o "polupismenom secikesi, koji, na sreću svih građana Srbije, nikada neće uređivati srpsko društvo".

"Što se tiče odnosa SPS-a prema SNS i državi Srbiji, uverena sam da ćemo imati prilike da uskoro o tome razgovaramo na sednicama Predsedništva i Glavnog odbora naše stranke", dodala je Obradovićeva.

U intervjuu "Kuriru", objavljenom pod naslovom "Da hoću, srušio bih Vučića", Ružić je, kako taj list piše, "sakrastično" pitao kad je on to rekao nešto protiv vlasti i zašto svi misle da on ruši premijera.

"Da hoću da srušim Vučića, verovatno bih ga za ovih pet godina već srušio", rekao je, između ostalog, Ružić.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: