Rađenović: „Više nismo autsajderi“

Svoje debitantsko učešće na Zimskim Olimpijskim igrama srpski bob tim završio je na 18. mestu, a svi članovi tima su izuzetno zadovoljni plasmanom u Vankuveru.

Izvor: B92

Nedelja, 28.02.2010.

21:14

Default images

Trener srpskog tima Boris Rađenović je za B92 rekao svoje impresije o ostvarenom plasmanu, ali kakvi su dalji planovi za srpski bob tim.

Na kraju, kada se sve sabere i podvuče crta, bio bih neskroman ako bih rekao da nisam zadovoljan. Naravno, uvek stoji ono da smo mogli bolje. Na primer, da smo imali bob na raspolaganju bar jedno desetak dana, ili da smo znali da Slovenci neće dobiti naše državljanstvo, pa da se uigravamo sa ovom ekipom malo više“, rekao je za B92 Boris Rađenović.

Opširnije na našem specijalu posvećenom Zimskim Olimpijskim igrama u Vankuveru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: