≫ 

Sedeli su na svadbi, a onda su iznad glave krenuli da im KRUŽE PROJEKTILI (VIDEO)

Iako je snimak nastao još 2011. godine, tek se ovih dana proširila društvenim mrežama, a na Redditu je jedan od najgledanijih snimaka dana

  • 1

Izraelci su pre pet godina  'u pogon' stavili tzv. "Železnu kupolu" (Iron Dome), sastav vazdušne zaštite s ciljem presretanja pre svega Hamasovih projektila koje ta organizacija povremeno ispaljuje na Izrael.

Izrael isplatio Turskoj 20 miliona dolara odštete!

Sastav se kroz ovih nekoliko godina pokazao poprilično uspešnim s obzirom da je uspeo da presretne i uništiti oko 90% projektila koje je ispalio Hamas, prenosi 24sata.hr. Do kraja 2014. ta brojka je konkretno iznosila 1200 uništenih projektila.

Kako pak presretanje tačno izgleda moglo se videti na jednom svadbenom slavlju održanom u Beer Šebi, gradu u Južnom okrugu Izraela. Jedan od gostiju je snimio neverovatan prizor.

Na samom početku snimka, uz zvuk sirena, možemo videti dva Hamasova projektila, pa onda brojne izraelske koji su ih presreli i neutralizovali na veliko olakšanje prisutnih.

Iako je snimak nastao još 2012. godine, tek se ovih dana proširila društvenim mrežama, a na Redditu je jedan od najgledanijih snimaka dana.

Nažalost, ovakvi su prizori i dalje svakodnevica u sukobu koji je neverovatno komplikovan i kojem se ne nazire kraj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    10. decembar 2016 | 01:31

    Pametni ljudi imaju prave prijatelje amere Ameri ukazu bespovratno godisnje 4.6 miljardi dol A balije cim dignu nos odma po nosu U savetu bezbednosti cim neko hoce da ih osudi Ameri veto E to je pametna politika i pravi prijatelj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA