Capital.ba

Priznanje će poboljšati posjetu “Stanišićima”

27.02.2010. / 17:45

BEOGRAD, Vlasnik Etno sela “Stanišići” kod Bijeljine Boris Stanišić izrazio je zadovoljstvo činjenicom da je ovo selo u konkurenciji učesnika iz 40 zemalja osvojilo nagradu na 32. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu.

On je podsjetio da je ovo već drugi put da Etno selo “Stanišići” osvaja nagradu i izrazio uvjerenje da će ovo priznanje, koje im je dodjeljeno u kategoriji etno i eko turizma, poboljšati posjetu “Stanišićima” koja je svake godine sve veća.

“Trudim se da svake godine ponudim neki novi sadržaj, neku novu kućicu ili sadržaj za djecu, kako bi se svaki posjetilac osjećao što prijatnije”, rekao je Stanišić novinarima iz Republike Srpske u Beogradu.

On je ocijenio da se žiri u odluci da nagradu za etno i eko turizam dodjeli Etno selu “Stanišići” vjerovatno rukovodio autentičnošću sela, u kome se, između ostalog, nalaze kuće prenesene iz centralne Bosne.

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!