Srbija

Petak, 09.12.2016.

16:22

Otvorena NIS-ova pumpa u centru Beograda

U sklopu projekta modernizacije maloprodajne mreže, NIS je otvorio savremenu NIS Petrol benzinsku stanicu "Čarli Čaplin“ u Ulici despota Stefana u Beogradu.

Izvor: B92

Otvorena NIS-ova pumpa u centru Beograda
Foto: NIS

NIS učestvuje i u uređenju šireg prostora oko ove benzinske stanice, čime potvrđuje svoj odgovoran odnos prema zajednici i obezbeđuje kvalitetnije uslove za život građana ovog dela grada.

Svečanom otvaranju prisustvovali su Aleksej Černikov, direktor Bloka Promet NIS-a i Andreja Mladenović, zamenik gradonačelnika Beograda.

Nova benzinska stanica je rekonstruisana na mestu postojećeg NIS Petrol maloprodajnog objekta u skladu sa najsavremenijim svetskim tehničkim standardima, a vrednost investicije iznosi skoro 128 miliona dinara. Benzinska stanica je otvorena 24 časa, modernog je dizajna usmerenog ka pružanju najšireg spektra usluga. U ponudi je široka paleta visokokvalitetnog goriva Evro 5 standarda iz Rafinerije nafte Pančevo, kao i širok spektar motornih ulja. Vozačima je na raspolaganju odlično snabdevena prodavnica sa bogatim asortimanom robe široke, kao i izbor kafa za poneti. Objekat je izgrađen u skladu sa strogim ekološkim propisima, opremljen je savremenom opremom i dvostranim multipleks automatima za točenje goriva.

Povodom početka rada, NIS je pripremio poklone za sve potrošače na ovoj benzinskoj stanici– promotivne cene Ultra D i BMB98 do 15. decembra 2016. godine i poklon po izboru za kupovinu najmanje 25litara goriva, koji važi do 8. januara 2017. godine.

Kompanija NIS i grad Beograd imaju dugogodišnju saradnju, a uređenje zelene površine kod benzinske stanice je samo jedan od zajedničkih projekata koji NIS realizuje u okviru korporativne strategije pod sloganom «Budućnost na delu».

"Danas je Beograd grad koji se ubrzano razvija i dinamično menja. NIS, kao energetski lider i kompanija sa najvećom maloprodajnom mrežom u Srbiji, prati ovaj tempo i ulaže značajne investicije kako bi benzinske stanice NIS-a bile ponos Srbije i glavnog grada. NIS poseduje najveću mrežu benzinskih stanica u Srbiji, a neprekidna ulaganja u dalju modernizaciju maloprodajne mreže smatramo neophodnim kako bismo obezbedili vrhunsku uslugu za naše potrošače. Samo u decembru ove godine otvorićemo čak 6 renoviranih benzinskih stanica u Srbiji“, istakao je Aleksej Černikov, direktor Bloka Promet u NIS-u.

"Grad je sa NIS-om pre tri godine ugovorio obnavljanje četrnaest lokacija u Beogradu, u neposrednom okruženju benzinskih stanica čija je rekonstrukcija predviđena. Rezultati su konkretni i s jedne strane reč je o investicijama, a s druge o uređenju okruženja benzinskih stanica, zelenih površina i parkova. To ima širi društveni kontekst i društvenu odgovornost. Kompanija NIS je prepoznala značaj vraćanja zajednici u kojoj privređuje. Osim sređivanja zelene površine oko benzinske stanice, NIS će rekonstruisati i Park Đuro Strugar, gde će zajedno sa "Zelenilom – Beograd” izgraditi moderno dečje igralište sa stazama, košarkaškim terenom i zelenilom“, rekao je Andreja Mladenović, zamenik gradonačelnika Beograda.

Prve količine goriva, kao donacija NIS-a natočene su u vozilo beogradskog Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

7 h

Podeli: