Utakmica koju čeka cela Srbija: Znamo kako će se završiti meč Superlige!

Ne, nije u pitanju nameštaljka već samo naša intuicija i vera u statistiku

  • 11

Utakmicama 20. kola nastavlja se najkvalitetnije domaće fudbalsko takmičenje Superliga Srbije.

Na programu je nekoliko potencijalno zanimljivih duela, poput onog na Brdu između Čukaričkog i Partizana ili onog koji se igra na "Marakani" gde će snage odmeriti Zvezda i niški Radnički.

>>> Pretposlednja runda Super lige: Gde, kad i ko igra?

Ipak, ni jedan ni drugi meč nas nisu toliko zagolicali kao onaj koji će odigrati Rad i Novi Pazar (subota, 13). Zašto baš pominjemo duel na Banjici? Ne, nije zbog tenzije koja postoji među pristalicama dva kluba i njihovog eventualnog okršaja (nsimo čak ni sigurni da li će gosti imati organizovanu podršku), već vrlo interesantan niz rezultata ova dva tima poslednjih godina.

Evo o čemu se radi.

Rad i Pazar su od 2013. godine odigrali osam utakmica od kojih je sedam završeno identičnim rezultatom - 1:0, i uvek u korist domaćina!

Dakle, to je izgledalo upravo ovako, od 2013. godine: Novi Pazar - Rad 1:0, Rad - Novi Pazar 1:0, Novi Pazar - Rad 1:0, Rad - Novi Pazar 1:0...

Jedino odstupanje od ovog "pravila" dogodilo se upravo u tekućoj sezoni kada je Rad slavio u gostima sa "atipičnih" 2:0, pa naše "nagradno" pitanje glasi: kojim rezultatom će biti završen novi duel Rada i Novog Pazara?

Ako uzmemo u obzir tradiciju koja je na snazi poslednjih godina kada se ova dva tima sastanu, mi nemamo dilemu: pobediće ona ekipa koja je u prethodnom meču poražena, dakle to je u ovom slučaju Novi Pazar.

Da budemo jasni, mi ovde nikako ne ukazujemo na to da postoje "mutne" radnje i dogovor dva kluba "tri za tri" - ne, već smo samo prateći niz došli do ovakvog zaključka.

Šta vi mislite?

Foto: rezultati.com/printscreen Foto: rezultati.com/printscreen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • np

    9. decembar 2016 | 15:52

    Svi namestaju vi se uhvatili pazara.Te trebaju mu bodovi dobar domacin a oni sve izgubise.Pravo rasulo u klubu.Svi digli ruke i publika digla ruke.

  • RUSIJA M 7777

    9. decembar 2016 | 17:54

    Naš fudbal nije nikome interesatan više, prošla su ta vremena,

  • П.Ф.К ц.г

    9. decembar 2016 | 16:18

    Из 1 у 3 100% ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA