07. decembar  2016. 08.38  | Izvor: mondo.rs

Danilović (jedini) kandidat za predsednika

BEOGRAD -

U skladu sa dosad nezvaničnim najavama, Predrag Saša Danilović ipak se upustio u izbornu trku za mesto predsednika Košarkaškog saveza Srbije.

Legendarni as naše košarke, nekadašnji igrač, a potom i predsednik Partizana, u utorak je u Kragujevcu članovima Upravnog odbora Košarkaškog saveza Centralne Srbije i delegatima iz tog regiona u Skupštini KSS predstavio svoj program rada i kandidaturu za predsednika KSS, prenosi Sportski žurnal.

List najavljuje da će Danilović u sredu predstaviti kandidaturu u Novom Sadu članovima Upravnog odbora Košarkaškog saveza Vojvodine i delegatima iz tog regiona u SKupštini.

"... po tim aktivnostima može se smatrati da je Predrag Danilović prvi i za sada jedini kandidat za prvog čoveka srpske košarke", iznosi "Žurnal"

Da li će slavni košarkaš dobiti protivkandidata? Odgovor ćemo saznati do četvrtka u podne, kada ističe poslednji rok za podnošenje kandidatura, za koju je potrebno najmanje sedam glasova članova Skupštine KSS.

Izbori će biti održani 15. decembra, a kandidat se smatra izabranim, kao i njegov tim od četiri potpredsednika, ako dobije većinu glasova od ukupnog broja delegata Skupštine. "Glasanje je tajno", objašnjeno je u Žurnalu.

Tagovi