≫ 

Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor na decembarskoj turneji!

Koncerti pod nazivom "Uzalud je budim" se uveliko pripremaju, a Rade obećava večeri pune muzike, romantičnih stihova i šarma

  • 6

Rade Šerbedžija i njegov orkestar Zapadni kolodvor ovog decembra će nastupiti u nekoliko gradova. Ova mini turneja počinje u Zagrebu 22.decembra u dvorani Lisinski. 26.decembra Šerbedžija će nastupiti u Srpskom Narodnom Pozorištu u Novom Sadu. Dan kasnije održaće koncert u Sava Centru u Beogradu. Turneja se nastavlja nastupima u Somboru 28.decembra i Baču 29.decembra.

Rade Šerbedžija rođen je 1947 godine. Na akademiji za pozorište i film u Zagrebu diplomirao je 1969 godine,a odmah potom dobija angažman u pozorištu. Rade od najranijih glumačkih dana biva zapažen kao izvanredan glumac u pozorištu (uloge u Hamletu, Ričardu trećem...) i počinje da dobija uloge u filmovima i ubrzo osvaja jugoslovensku publiku glumeći u filmovima koji obrađuju ratne kao i savremene teme (Prosjaci i sinovi, U registraturi, Užička republika, Variola vera, Banović Strahinja, Una,  Život je lep, Pre kiše i mnogi drugi).

Film "Oslobođenje Skoplja" je režirao sa sinom Danilom, a jednu od glavnih uloga igra i njegova ćerka Lucija. Uživa i u porodičnom pozorištu Ulysses koje vodi sa suprugom Lenkom Udovički. Izgradio internacinalnu karijeru glumeći u mnogim holivudskim hitovima. Objavio je zbirke pesama "Promjenljivi" i "Crno, crveno".

Snimio je zavidan broj muzičkih albuma, kako studijskih tako i albuma uživo. Neki od najpoznatijih su: Ne daj se Ines, Ponekad dolazim, ponekad odlazim, Orihi orihi, Imam pjesm za tebe, Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor.

Ulaznice za beogradski koncert se mogu nabaviti na blagajni Sava Centra i prodajnim mestima DD Tickets, Eventim i Ticketline po sledećim cenama: 1700, 2000, 2300, 2700 dinara.

Za koncert u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu ulaznice se mogu nabaviti na blagajni Srpskog narodnog pozorišta i prodajnim mestima Gigs tix-a i DD Ticketsa po cenama od: 1700, 1900, 2200, 2400 dinara.

Koncerti počinju u 20 časova.

(Telegrafrs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Susi

    5. decembar 2016 | 16:45

    U mirovinu, u Istru, i ne davi nas više.

  • Srbo

    5. decembar 2016 | 15:50

    Loš čovek,pijandura.

  • Seka

    5. decembar 2016 | 15:10

    Evo ga ovaj što reče kako mu Andjelina i Bred Pit ne javiše da se razvode reče Rade i osta živ od te gluposti. Videli ga dva puta u životu i njemu da jave. Dzordz Kluni Bredu naj bolji prijatelj pa ni njemu nije javio. Al Rade Raša Flaša misli da njemu prvom treba da jave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA