UHAPŠENA ČETVORKA: Majka i ćerka sa pomagačima kidnapovale bivšeg radnika perionice

S. SRETENOVIĆ

28. 11. 2016. u 21:32

Incident u lokalu “Hobotnica” u Kumodraškoj ulici kod broja 181 u Beogradu, otet Ratko Radović (32). Policija ih brzo stigla

УХАПШЕНА ЧЕТВОРКА: Мајка и ћерка са помагачима киднаповале бившег радника перионице

Perionica "Hobotnica" u kojoj je pretučen Ratko Ranković Foto N. Skenderija

SCENA kao iz filma dogodila se u ponedeljak u Beogradu u Kumodraškoj ulici kod broja 181, kada su majka i ćerka sa dvojicom pomagača kidnapovale Ratka Radovića (32), radnika perionice “Hobotnica”. Oko 13 časova ova “petorka” se dovezla u BMV-u i “puntu” i uletela u radnju. Počeli su da maltretiraju Ratka, koji je pokušao da pobegne. Ipak, nasilnici su ga sustigli i “spakovali” u jedan od automobila. Srećom, nakon kraće potere policajci su uhvatili i priveli osumnjičene. Policija je privela Snežanu N. (47), njenu ćerku Anju N. (21), Branislava M. (21) i Miloša Đ. (25).

Radnici perionice “Hobotnica” kažu da su njihovog kolegu napali vlasnici druge perionice na Novom Beogradu. Prema njihovim rečima, sve se toliko brzo desilo da nisu stigli da reaguju.

- I dalje smo u neverici. Urlali smo na njih da reše to na ljudski način, ali ništa nije vredelo - kažu iz perionice “Hobotnica” vidno uznemireni. - Nakon što su uleteli u radnju, Radović je počeo da beži. Nije prešao ni sto metara sustigli su ga oborili i počeli da ga tuku. Na kraju su ga ubacili u automobil i odvezli.

Prema našim informacijama, nakon incidenta u Kumodraškoj, grupa se odvezla u perionicu na Tošinom bunaru, koja je navodno u vlasništvu majke i ćerke. Tamo ih je policija pronašla i uhapsila. Kako je rečeno reporterima “Novosti”, napadači su navodno bili naoružani noževima, a odranije se znaju sa Radovićem. On je navodno u perionici koju drže majka i ćerka radio do pre nekoliko dana.

- Ratko se nalazi u teškom materijalnom stanju, živi na Vidikovcu, a izgubio je oba roditelja - nastavili su iz perionice. - Rekao nam je da više nije mogao da izdrži na starom radnom mestu i da je bukvalno pobegao od njih dve. Ne znamo zašto.


PALA U NESVEST

OD šoka koji je pretrpela kada je jedan od njenih radnika prebijen i ubačen u automobil vlasnica perionice “Hobotnica” pala je u nesvest.

- Kako ja sada da garantujem bezbednost bilo kojem od mojih radnika. Jedino što mi pada na pamet je da angažujem obezbeđenje - jedva je izustila vlasnica perionice “Hobotnica”.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Akril

28.11.2016. 23:51

Poludeo narod u Beogradu totalno, i žene i muški...verovatno i kućni ljubimci. Nezdrav grad skroz

zola

29.11.2016. 06:42

@Akril - Tako je Akril, a niko neće u selo da se vrati, odakle smo većinom i došli.

cudo nevidjeno

29.11.2016. 16:01

Kad su zene pocele da kidnapuju to je bas cudno.Sigurno su imale povod,ali postupak je nedopustiv.Trebalo bi sacekati i videti sta je iza ovog dogadjaja , nisu se majka i cerka upustile u takvu opasnu avanturu bez razloga.