SL: Preokret Mladosti na Banjici

Fudbaleri Mladosti iz Lučana pobedili su u Beogradu posle preokreta domaći Rad sa 2:1, u prvoj utakmici 15. kola Superlige Srbije.

Izvor: ÐN

Petak, 18.11.2016.

19:19

SL: Preokret Mladosti na Banjici
Foto: StarSport

Rad je poveo u 15. minutu golom Aleksandra Lutovca iz jedanaesterca, Mladost je preokrenula zahvaljujući dvostrukom strelcu Milanu Bojoviću.

On je izjednačio golom iz penala u 23. minutu, a pobedonosni gol postigao je u 52. minutu kada je loptu zahvatio glavom.

Bojović je do sada postigao šest golova u prevenstvu.

Mladost je ostvarila devetu pobedu u prvenstvu i zauzima peto mesto na tabeli sa 28 bodova. Rad je pretrpeo sedmi poraz, u tri poslednje utakmice nema pobedu i osmi je na tabeli sa 19 bodova.

Trener Mladosti Nenad Milovanović rekao je da je zadovoljan pobedom.

"Nisam opterećen statistikom. Znali smo da će biti ozbiljna i neizvesna utakmica. Mi smo već u prvom poluvremenu mogli da preokrenemo rezultat. Pribojavali smo se njihove igre u skoku, ali uspeli smo to da odbranimo, zasluženo smo pobedili", rekao je Milovanović posle utakmice za televiziju Arenasport.

Trener Rada Nebojša Petrović rekao je da je deprimiran zbog poraza.

"Potcenili smo sebe, bili smo inferiorni. Čestitam protivniku na pobedi, ali nisu dominirali koliko smo mi igrali slabo. Primili smo golove iz dva prekida, nismo imali ideju, nismo imali dovoljno fudbalskog kvaliteta i naboja da iskoristimo prednost domaćeg terena. Ja sam deprimiran, krivo mi je što smo izgubili utakmicu, mislm da je ovo za dublju analizu", rekao je Petrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: