Sve za novi telefon: Promenio ime u Ajfon Sedam

Jedan Ukrajinac promenio je ime u "Ajfon Sedam", nakon što je prodavnica elektronske opreme ponudila kao nagradu najnoviji proizvod kompanije "Epl" za prvih pet osoba koje to učine.

Dvadesetogodišnji Ajfon Sim (Sedam) juče je dobio svoju nagradu.

On je rekao da postoji mogućnost da će vratiti svoje prvobitno ime Oleksander Turin, kada bude imao decu. Njegovi prijatelji i porodica prvo su bili šokirani, ali su ga kasnije podržali.

Cena novog "Eplovog" telefona u Ukrajini je 850 dolara.

Teme

AJFON
  • a sto da ne

    29.10.2016 15:59
    @B

    Procedura ga je kostala samo 2$, a tel. u Ukrajini kosta 850$. Decko je zaradio skoro pa proswcnu godisnju ukrajinsku platu i bas ga briga. Ime u dokumentu je alovo na papiru, i ponovo ce ga promeniti kada bude hteo.
  • cosa

    29.10.2016 14:33
    Jedna od najboljih vesti ikada.
  • Oskar

    29.10.2016 14:32
    TESLA
    Tesla (Teszla) na Madjarskom znaci onaj koji zavrsava stvari a Nikola je Srbin po popu ili Majci ne zna se sigurno jer su crkve casbile dzamije a cas katolicke, reformatske pa sto da ne i pravoslavne u Hrvatskoj. Sad je tesla automobil, mobilni telefon, punjac baterija, stabilizator napona i svasta drugo. Toliko o imenima. Iphone je modna ikona i veoma los telefon ali svako zeli da ga ima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.