OVO JE KRVNIK OSUMNJIČEN DA JE UBIO SVOJU ŽENU I BACIO JE SA TERASE: Užas u kući i dvorištu, tragovi borbe su svuda (FOTO)

Daliborka Jocić je već bila mrtva kada je prebačena u prijemnu ambulantu hirurgije Opšte bolnice, a po licu je bila unakažena i izgledala je strašno, kao da se monstrum satima iživljavao nad njom

  • 4

Gradimir Jocić iz sela Gornje Vidovo kod Paraćina, koji je danas uhapšen pod sumnjom da je ubio suprugu Daliborku Jocić (41), izjavio je zameniku višeg javnog tužioca u Jagodini da se ne seća šta se dogodilo.

MONSTRUM IZ PARAĆINA NEGIRA ZLOČIN: Gradimir unakazio ženu Daliborku, iživljavao se satima nad njom, a ničeg se ne seća?! (FOTO)

- Rekao je da se ne seća šta se dogodilo, da ima rupe u pamćenju - rekao je večeras novinarima zamenik višeg javnog tužioca Slavko Knežević, koji je saslušao osumnjičenog.

Nesrećna žena imala je strašne posekotine po glavi, najviše na licu. Već je bila mrtva kada je prebačena u prijemnu ambulantu hirurgije Opšte bolnice, a po licu je bila unakažena i izgledala je strašno, kao da se monstrum satima iživljavao nad njom.

Knežević je još rekao da je žrtva imala brojne povrede po telu, nanete oštrim predmetom, verovatno nožem i jednu veliku ranu na ruci, ali da nema očevidaca niti potvrde da je bačena sa terase.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

– Ima tragova borbe u samoj kući i ispred kuće, u dvorištu – dodao je Knežević.

Nesrećna žena imala je troje dece iz prethodnih brakova, od kojih je jedno dete, najmlađi sin, živelo sa njom u zajednici sa osumnjičenim.

Knežević je predložio pritvor za Jocića i obdukciju tela ubijene Daliborke. Ubistvo se dogodilo jutros, a žena je preminula u Opštoj bolnici u Ćupriji, rekla je danas Tanjugu portparol Policijske uprave u Jagodini Gordana Cvetić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA