Beograđanka plesom očarala planetu

V. N.

27. 10. 2016. u 09:41

Beograđanka Maša Anić (11) postala je treći put zaredom svetska šampionka u plesu na prvenstvu u Nemačkoj, odbranivši titule osvojene 2014. i 2015. godine u Poljskoj

Београђанка плесом очарала планету

Maša Anić

BEOGRAĐANKA Maša Anić (11) postala je treći put zaredom svetska šampionka u plesu na prvenstvu u Nemačkoj, odbranivši titule osvojene 2014. i 2015. godine u Poljskoj. Ćerka nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Darka Anića očarala je plesom žiri i publiku u Frankfurtu i superiorno došla do pobede.

Maša se bavi plesom od pete godina, a sa devet je već osvojala medalje na međunarodnim i svetskim takmičenjima. Talentovana devojčica članica je plesne grupe “Dens fektori”, a pre dve godine oduševila je i domaću publiku učešćem u šouu “Tvoje lice zvuči poznato” s makedonskom pevačicom Elenom Risteskom. Najveća želja joj je da jednog dana zaigra na Brodveju, a sudeći po rezultatima koje postiže, to nije nemoguće.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Miro Markovic

27.10.2016. 18:45

Svaka cast ovoj mladoj umetnici i njenim roditeljima, koji su uspeli da je podignu i pomognu da se razvije u onome sto nosi u svojem srcu i dusi - umetnost u igranju i lepoti pokreta tela. Neka je ziva, zdrava i uspesna na radost njene porodice i citavog srpkog roda.