• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skorseze i Kameron: Oskara dobija...(VIDEO)

Udruženje reditelja, Udruženje scenarista, Džejms Kameron i Martin Skorseze misle isto – Oskara bi trebalo da osvoji film Ketrin Bigelou “The hurt locker”

U Los Anđelesu dodeljene nagrade Udruženja scenarista na kojoj je glavnu nagradu osvojio pretendent na Oskara “The hurt locker” rediteljke Ketrin Bigelou koji je pisao Mark Boal.

Mađu nagrađenima su i “Up in the air” scenariste Džejsona Rajtmana u kojem glavnu ulogu igra Džordž kluni, serija “Mad Man”, “30 Rock” mnogi drugi.

Niskobudžetna priča o ratu u Iraku je ovom nagradom i ranije osvojenom nagradom Udruženja reditelja, samo učvrstila šansu da osvoji nagradu američke filmske Akademije, a u tome se slažu bivši suprug rediteljke i “protivnik” u kategoriji najbolji film, Džejms Kameron, kao i legendarni Martin Skorseze.

“Mislim da je ovo prava šansa da Akademija prvi put nagradi ženskog reditelja Oskarom”, rekao je Kameron. “Postoji velika šansa da ‘Hurt locker’ osvoji Oskara, i iskren da budem, navijam da se to i dogodi. Navijam za nju”, otkrio je Skorseze.



(MONDO)

Komentari 5

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Marko

Dobrovoljno cu da se ukljucim oko farse za dodelu oskara. Zaista je moc Holivuda velika i tu im jos zadugo niko nece uzeti ni delica filmskog kolaca.. Magija je u tome da svi vec po pretp. znamo kako to ide ali opet blenemo u sarenu kutiju. Dodela Oskara je umetnost sklapanja kompromisa, ogleda iz polit. korektnosti i mesto gde se galantno izranavaju neki stari odocneli racuni izmedju filmske klike.. Odavno ne prati ideju zbog koje je stvorena.. Ostvaren je jos jedan americki san i jedna zena je uspela da se izbori za svoje mesto u sve dosad nedodir. i mocnom muskom film. svetu.. Amerika, zemlja divnih promena.. \"Divna\" slika koja ce opet da obidje vasceli svet! Cammeron ce se naravno dzentlmenski, a i kao deo licne satisfakcije i omaza, poneti prema bivsoj supruzi i ustupiti mesto na pozornici.. Sve ostaje u \"porodici\", jednom je Brando shvatio u ulozi \"Goodfathera\", epske ode americke zbilje i poslao indijanku da \"uveseli\" okupljene.. Show must go on!

Mix

Hurt Locker je ОDLIČAN film, verujte. Nije klasičan Američki naduvani film već je realna priča o zavisnosti od rata... Inglorious Basterds bi takođe mogao da dobije oskara ali Avatar nikako (priča je prežvakana već više puta).

Che

The Hurt Locker je klasičan ratni američki propagandni film. Verovatno će zbog toga i dobiti oskara...

SERIJE