≫ 

Tri bivša člana DB-a oslobođena optužbi za atentat na Draškovića 2000. godine

Optuzbi su oslobođeni nekadasnji šef beogradskog Centra DB Milan Radonjić, kao i pripadnici tog centra Ratko Romić i Stevan Basta.

  • 8

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio trojicu bivših pripadnika Državne bezbednosti optužbi da su učestvovali u pokušaju atentata na lidera SPO Vuka Draškovića 2000. u Budvi.

SUDAR TRI KAMIONA NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Jedna osoba povređena

Tom presudom, koja je danas objavljena na sajtu Apelacionog suda, potvrđena je prvostepena presuda Višeg suda u Beogradu i odbijena žalba Tužilaštva.

Optuzbi su oslobođeni nekadasnji šef beogradskog Centra DB Milan Radonjić, kao i pripadnici tog centra Ratko Romić i Stevan Basta.

Međutim, Radonjiću i Romiću u toku je suđenje za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije 1999. godine i oni se nalaze u pritvoru.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Verovao u ljude

    20. oktobar 2016 | 19:30

    Draskovicu niko ti nista ne veruje! A verovali smo ti, onda si nas prodao!

  • Coa

    20. oktobar 2016 | 18:06

    U ovoj državi običan građanin ne može biti pošteđen nikakve kazne, ne postoji tolerancija u kaznenim odredbama u saobraćaju, na primer zbog prekoračenja brzine od 1km/h neko će morati da plati kaznu ili zbog 21 km/h da ostane bez vozačke dozvole i možda bez posla jer je vozačka dozvola uslov za neke poslove.......ali zato neko ko direktno, ugrožava ili oduzme nekom život, može biti pošteđen od svih sankcija!

  • realni

    20. oktobar 2016 | 18:06

    draškoviću,objavi ime sudije ili veća.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA