Sreda, 12.10.2016.

09:05

Ana debitovala bez poena u finalu WNBA

Srpska košarkašica Ana Dabović debitovala je u finalu WNBA lige, ali za četiri minuta na parketu nije imala nijedan poen.

Izvor: AK

Ana debitovala bez poena u finalu WNBA
Foto: Getty images

Dabovićeva je imala tek po asistenciju i izgubljenu loptu u porazu svojih Los Anđeles Sparksa od Minesota Linksa 79:60.

Domaći tim je do ubedljivog trijumfa za izjednačenje u seriji predvodila Maja Mur sa 21 poenom i 12 skokova, 14 je dodala Simon Avgustus, dok je dabl-dabl ostvarila i Silvija Fovls sa 13 poena i 15 uhvaćenih lopti.

U porazu Linksa istakla se Neka Ogvumike takođe sa dabl-dablom od 14 poena i 12 skokova, a dvocifren učinak imala je još samo Alana Berd sa 13 poena.

Treći meč finalne serije na programu je u noći između petka i subote u Los Anđelesu, a titulu će osvojiti ekipa koja prva stigne do tri pobede.

Sparksi su dva puta bili šampini WNBA lige, ali početkom veka 2001. i 2002. godine, dok je Links najdominantniji tim ove decenije sa tri titule, uključujući i onu iz prošle sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: