"Pravi šampioni" - košarkaši u kolicima u utorak na Spensu

Novo druženje košarkaša u kolicima održaće se u velikoj dvorani Spensa u utorak, 11. oktobra.

Projekat društvene odgovornosti koji KK Crvena zvezda mts realizuje u sklopu One Team projekta Evrolige - prvenstvo Srbije za košarkaše u kolicima ulazi u finalnu fazu.

Nakon tri odigrana kola u Beogradu, Apatinu i Paraćinu, projekat "Pravi šampioni” ili Real Champions - Wheelchair basketball league dolazi i u Novi Sad, gde će biti odigrane utakmice poslednjeg, četvrtog kola ligaškog dela takmičenja.

Nakon završetka ligaškog dela, odigraće se Fajnal For u Beogradu u vreme odigravanja utakmice sa Darušafakom, gde će Pravi šampioni nastupati pred punim tribinama hale Aleksandar Nikolić. 

KK Crvena zvezda mts je započeo ovaj projekat sa košarkašima u kolicima, još pre tri godine.

Počinje u 16:30 i trajaće do 19:30h sati.

  • Pera

    11.10.2016 09:10
    Samo da se ne pojavi bagra sa kapuljacama i kojekakvi "jaki" momci koji ce nasrnuti na bilo koga jer nosi dres druge boje bez obzira sto sedi u kolicima.
  • Dragan

    11.10.2016 07:33
    majstorima u kolicima
    Počelo je to davno u N S.Od Vlatka, Babure,Muje Home,Hvatača,Ilije,itd.U maloj salici O.Š Doktor Milan Petrović u N.S.i to početkom devedesetih.A evo dokle ti hrabri momci doguraše.Svaka Čast.Nije baš bilo razumevenja,podrške,prihvatanjau početku,od strane društva,nije bilo baš ni lako ali ovi hrabri momci nisu odustajali,i pored svih izazova.BRAVO.....Izvunjavam se što nisam spomenuo i mnoge druge igrače kao i simpatizere ovih košarkaša,ali oni to znaju. I njima puno hvala, da ih nije bilo, sigurno bi bilo mnogo , mnogo teže svima.Želim vam da nastavite ovako, hrabro ,i u nove pobede. Sve vas srdačno pozdravljam, i želim još mnogo , mnogo USPEHA. Babura.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti