Prebrojani glasovi za Srebrenicu, Grujičić u prednosti

U Glavnom centru za brojanje glasova u Sarajevu prebrojani su listići sa nedeljnih izbora za Srebrenicu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.10.2016.

16:51

Prebrojani glasovi za Srebrenicu, Grujičić u prednosti

Kako nezvanično saznaju mediji u Republici Srpskoj, zajednički kandidat srpskih stranaka Mladen Grujičić je u ubedljivoj prednosti nad aktuenim načelnikom te opštine Ćamilom Durakovićem.

U prisustvu posmatrača, ponovo su prebrojani glasački listići spornih biračkih mesta iz Srebrenice.

Nezvanično, kandidat srpskih stranaka za nacčlnika Srebrenice Mladen Grujičić, sa dva od tri biračka mesta, ima samo dva glasa manje u odnosu na broj koji je ranije utvrden, a Ćamil Duraković isti broj glasova.

Prema preliminarnim, nezvaničnim i nekompletnim podacima CIK-a, zajednički srpski kandidat za načelnika Srebrenice Mladen Grujičić osvojio je 3.980 glasova birača na lokalnim izborima 2. oktobra, a Ćamil Duraković 1.742, prenela je RTRS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: