Radonjić: Cedevitu možemo da dobijemo ako budemo ceo meč na visokom nivou

Beta

02. 10. 2016. u 15:10

Naš protivnik je pokazao ozbiljnost u potezima između dve sezone, ove godine imaju prostora da svoje ambicije sprovedu u realnost. Moramo da odigramo dobro, kaže Dejan Radonjić

Радоњић: Цедевиту можемо да добијемо ако будемо цео меч на високом нивоу

Dejan Radonjić

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegova ekipa mora tokom cele utakmice protiv Cedevite u Jadranskoj ligi da odigra na visokom nivou kako bi pobedila.

"Odigrali smo mnogo značajnih utakmica u prethodnim godinama, finala ABA, pa polufinale koje je donosilo Evroligu prošle sezone, pa mečeve u Evroligi... Sada nas očekuje meč na samom startu nove sezone. Naš protivnik je pokazao ozbiljnost u potezima između dve sezone, ove godine imaju prostora da svoje ambicije sprovedu u realnost. Moramo da odigramo dobro, da budemo ceo meč na visokom nivou kako bismo pobedili", rekao je Radonjić.

Košarkaši Zvezde igraju u ponedeljak od 21 čas u Beogradu protiv Cedevite, utakmicu drugog kola Jadranske lige. Zvezda je u prvom kolu pobedila MZT sa 91:69, a Cedevita je izgubila od Budućnosti sa 80:70.

"U Cedeviti je ostao (Miro) Bilan, tu je (Luka) Babić, došli su neki iskusni igrači poput (Skotija) Hopsona, (Mirze) Begića, mladi i kvalitetni poput (Dejvida) Stoktona. Svesni smo kakav nam protivnik dolazi u goste i to posle poraza od Budućnosti", naveo je Radonjić.

Trener Zvezde dodao je da je ekipi potrebna podrška navijača.

"Podrška navijača bila je odlična protiv MZT-a. Sada nam je potrebna veća. Radi se o jednom od najozbiljnijih protivnika u ABA ligi i očekujem da navijača bude više, da podrška sa tribina bude još bučnija", rekao je Radonjić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije