Utorak, 27.09.2016.

22:34

Šutanovac: DS će u Skupštinu sa potpuno novom strategijom

Novi predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac najavio je da će poslanici te stranke u parlamentu potpuno promeniti strategiju.

Izvor: Beta

Šutanovac: DS će u Skupštinu sa potpuno novom strategijom
Foto: Tanjug

Kako kaže, nudiće rešenja, a ne samo kritiku loših zakonskih predloga.

"Potpuno ćemo promeniti način nastupa u parlamentu, nudićemo rešenja a ne samo kritiku", rekao je za televiziju N1 Šutanovac, koji je u subotu izabran za lidera DS.

Šutanovac je rekao i da nije očekivao da će Bojan Pajtić podneti ostavku na mestu šef poslaničke grupe DS u Skupštini Srbije, pošto prethodno nije pobedio na stranačkim izborima.

"Nisam očekivao da će podneti ostavku, ali postoji njegova zamenica u poslaničkom klubu Nataša Vučković", rekao je on.

Šutanovac je rekao i da niko od novih potpredsednika iz njegovog tima nije poslanik, dodavši da će oni imati vreme da se posvete stranci a poslanici DS skupštinskom radu.

On je, naveo i da se u izbore u DS niko od režimskih stranaka nije mešao ali da su neke opozicione stranke bile zainteresovane za ishod.

"Mislim da se niko od režimskih stranaka nije mešao u naše izbore, režimski tabloid jesu... međutim neke stranke iz opozicije su bile jako zainteresovane kako će to da se završi u DS", rekao je Šutanovac.

On je objasnio da ne može javno da saopštio na koga misli dodavši da će da razgovarati s tim ljudima.

"Kada budem obavio razgovore o tome šta ti ljudi imaju da kažu na tu temu onda ću, ako treba polemisati javno ali prosto je neverovatno da se pojedinci koji su odavno napustili našu stranku revidiraju u želji da podrže nekog kandidata (za predsednika)", rekao je Šutanovac.

On je dodao i da sa DS, koliko mu je poznato, niko nije napravi nikakav dogovor u vezi zajedničkog kandidata opozicije na predsedničkim izborima o čemu će se razgovarati i da sve što se o tome piše vidi kao medijsko opipavanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

16 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: