Tehnopolis

Ponedeljak, 19.09.2016.

13:49

Igra Dear Esther dobija pozorišnu adaptaciju

Indie igra Dear Esther pokrenula je talas takozvanih ”hodalica”, a sledeći korak je još odvažniji – daske koje život znače.

Izvor: B92

Igra Dear Esther dobija pozorišnu adaptaciju
Foto: YouTube Screenshot

Naime, studio The Chinese Room je objavio da je uveliko u pripremi adaptacije igre za pozorište u vidu predstave.

Na ovom poduhvatu pomaže im kompozitorka i dobitnica BAFTA nagrade Džesika Kari i narator Olived Dimzdejl (nominovan za BAFTA nagradu). Za potrebe predstave će biti korišćena konzolna verzija igre, The Landmark Edition, koja je od ove nedelje u prodaji. Na platno će biti projektovana slika dok će igra biti igrana uživo pred publikom sa Dimzdejlovom naracijom i živim izvođenjem muzike.

Ukoliko budete poželeli da vidite kako Dear Esther izgleda kao predstava, moraćete da skoknete do Londona jer će se ista održati tamo 14. oktobra u Milton Court Concert Hall, a ovo zadovoljstvo će koštati oko 23 funte. Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: