Muž bacio ženu sa osmog sprata, pa skočio za njom u smrt

Lj. TRIFUNOVIĆ

29. 08. 2016. u 16:57

Milen Milenović (31) posle svađe ubio Tatjanu Ranđelović (43). Preminuli na licu mesta. U stanu ostala njihova beba

Муж бацио жену са осмог спрата, па скочио за њом у смрт

Supružnici su pali sa osmog sprata na travu,Foto Lj.Trifunović

MILEN Milenović (31) iz Zaječara bacio je u ponedeljak sa osmog sprata zgrade u ulici AVNOJ B2 svoju nevenčanu suprugu Tatjanu Ranđelović (43), posle čega je i sebi presudio skokom sa istog mesta. Njih dvoje su odmah podlegli povredama, a u stanu je za to vreme ostala sama njihova osmomesečna beba. Pre zločina par se posvađao i Milen je pretukao Tatjanu.

Kako "Novosti" saznaju, Milenović je u nedelju najpre brutalno pretukao Tatjaninu ćerku iz prvog braka staru 23 godine, posle čega je ona smeštena na odeljenje hirurgije u Zdravstvenom centru u Zaječaru. U ponedeljak oko 16 časova došao je u stan svoje nevenčane supruge gde je ona bila sa njihovom osmomesečnom ćerkom.

- Po dosadašnjim saznanjima, Milenović i Ranđelovićeva su se posvađali - kaže za naš list izvor iz istrage. - U jednom trenutku, Milen je počeo da tuče Tatjanu nakon čega ju je dovukao do prozora i bacio sa osmog sprata. Od posledica pada nesrećna žena preminula je na licu mesta.

Po rečima našeg sagovornika, Milenović je kroz prozor gledao da li će se Ranđelovićeva pomeriti.

- Međutim, najverovatnije je shvatio šta je uradio pa je i on skočio za njom - nastavlja naš izvor. - I on je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Komšije su odmah obavestile policiju čije su patrole kao i ekipa Hitne pomoći ubrzo došli na lice mesta.

- Kada smo ušli u stan unutra je sve bio u opštem haosu - podvlači naš sagovornik. - U stanu smo zatekli bebu, devojčicu od osam meseci, ćerku Tatjane i Milena. Nju smo odmah prevezli i smestili na dečje odeljenje Zdravstvenog centra u Zaječaru.

Dok je trajao uviđaj, lekarska ekipa koja je izašla na lice mesta mogla je samo da konstatuje smrt Ranđelovićeve i Milenovića.

- Još se ispituju razlozi zbog čega je došlo do ove nezapamćene tragedije - dodaje naš sagovornik. - Tatjana je imala jedan brak iza sebe iz koga ima dve ćerke, od 23 i 20 godina. A sa Milenovićem je počela da živi pre godinu i po dana.


SKAKAO SA ZGRADE

KAKO "Novosti" nezvanično saznaju, Milenović se pre deset godina već bacao sa zgrade u centru Zaječara. Tada je Milenović pokušao samoubistvo zbog neuzvraćene ljubavi - navodi naš sagovornik. - Skočio je sa šestog sprata zgrade u centru Zaječara, ali je tada prošao sa teškim telesnim povredama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (18)

Zoran

29.08.2016. 20:36

Toliko zlocina u zadnje vreme koji ne prilice nasem narodu...Da se najezis i zapitas sta se to desava....mozda nedostatak vere?Molite se ljudi za dobrobit naseg roda.

Nije sve crno-belo

30.08.2016. 09:29

@N.N. - Ima nasilja i nad muškarcima, samo se o njemu ne piše jer nije ovako brutalno. Ovo je vest za novine, ali ne znači da je nasilje jednosmerno. Ova osoba je, očigledno, bila labilna. Na žalost bilo je kada da se to ustanovi i da se pošalje na lečenje, ali je ta prilika propuštena. Na žalost, tragedija se dogodila i tu sada nazad nema. Saučešće porodici.

viki

29.08.2016. 21:22

Nije mi jasno ,ako je prebio u nedelju devojku,koja je pritom zavrsila na hirurgiji,pa zar nije trebalo da bude u zatvoru? Kako je moguce da je za manje od 24 casa izasao iz istog,i nastavio kravai pir?

Nikola

29.08.2016. 22:00

ima li neka druga tema da se piše o njoj a ne samo ubistva.!?svaki dan kad otvorim novine uvek isto

Tanja

29.08.2016. 23:18

@Nikola - Novine imaju razne rubrike, šta ti se čita-čitaj, šta ti se ne čita-preskoči. Ili, pak, uzmi strip i ne beri brigu.

Paranoid

29.08.2016. 22:55

kako 'nezapamćena tragedija', kad su ovakve stvari postale redovne u novinama, kao vremenska prognoza?!

Деки

30.08.2016. 10:52

Да ли може нека женска особа да ми одговори, шта је било у њеној глави, када је пристала да живи са човеком, који је већ покушавао самоубиство скоком са зграде, па још и да му роди дете? Немогуће да у таквој једној малој средини, није знала за ту његову "авантуру"... Човек је у најави био тежак болесник, која емоција или интерес може то да потре? Питам се само што је манијак тукао њену ћерку (можда је био ускраћен за нешто од ње) и зашто није примењен тај  Вучићев закон?

Nikbeth

30.08.2016. 13:58

@Деки - Evo kao zenska osoba ne mogu da ti odgovorim na to pitanje ! I sama se pitam sta joj je bilo u glavi !