DEVOJČICA (8) GRIZE SRCE SVEŽE UBIJENOG JELENA: Otac je ponosan što je ubila životinju! (FOTO)

- Ponosan sam na ovu ružičastu nindža princezu koja je upucala svog prvog jelena sama dok ga je pratila u žbunju - napisao je otac devojčice

  • 23

Jedan ponosni otac je objavio fotografije na Fejsbuku na kojima je prikazana njegova ćerka (8) dok grize srce jelena koji je prva životinja koju je ona ulovila, kako je navedeno na društvenim mrežama. Međutim, to je izazvalo burne reakcije na društvenim mrežama.

Policajac udario automobilom jelena, a onda se dogodilo nešto što niko nije očekivao! (VIDEO)

Džoni Juli sa Novog Zelanda je poveo svoju miljenicu u lov, kada je ona sa 40 metara udaljenosti upotrebila pušku i njome upucala mladog jelena.

Inače, ovo je dobro poznati lovački ritual i tradicija u ovom području kada je u pitanju nečiji prvi ulov.

- Mislim da je ovo veoma kul jer volim da idem u lov sa svojim tatom i da nabavimo meso za našu porodicu - rekla je devojčica i dodala da je ukus srca bio fin.

Međutim, ove fotografije su izazvale različite reakcije na društvenim mrežama, neki su čestitali dok su mnogi u svojim komentarima kritikovali potez ovog oca.

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Ponosan sam na ovu ružičastu nindža princezu koja je upucala svog prvog jelena sama dok ga je pratila u žbunju - napisao je on.

Ipak, on je izjavio da ga kritike nisu uznemirile, ali da razume zašto ljudi tako reaguju. Takođe, on je dodao da svoju ćerku vodio u lov i kada je imala samo 8 meseci.

Foto: Facebook Foto: Facebook

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • SuverenaAnonimka

    26. avgust 2016 | 16:16

    Satanski rituali psihopatske anglosankonske tradicije. Izbombardovase ceo svet. Tako pocinju.

  • ....

    26. avgust 2016 | 19:18

    Gospode Bože

  • ROSAVI

    27. avgust 2016 | 17:37

    DVA IDIOTA , DVA HANIBALA , UZAS , A OVA CE BITI KATASTROFA KAD ODRASTE . MALA JE KRETEN VEC SADA , A OCA BI TREBALO ZESTOKO KAZNITI , DEBILCINA .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA