Silovali su me u 12. godini, drugi put kada sam imala 25: Strašna ispovest slavne glumice! (FOTO) (VIDEO)

- Smenjivali su se i govorili mi da će me tući, sve dok ne budem mrtva - ispričala je zvezda "Top Gana" Keli Mekgilis, koja je nedavno ponovo bila žrtva provalničkog nasilja

  • 3

Keli Mekgilis (58) igrala je u visokobudžetnim holivudskim blokbasterima, njena najpoznatija uloga je u neprevaziđenom "Top Ganu", ali iza kamere, glumica je proživljavala užasne periode i borila se sa teškim psihičkim problemima.

Pre 30 godina su njih dvoje zaludeli svet u "Top Ganu", a ovako sada izgledaju Tom Kruz i Keli Mekgilis! (FOTO)

Glumica je otkrila da je dva puta bila žrtva silovanja, prvi put kada je imala samo 12 godina, drugi 25, kao i nekoliko provalničkih nasilja, od kojih se poslednji dogodio pre nekoliko nedelja, u njenom domu u Severnoj Karolini.

Printskrin: Youtube/HD Film Tributes Printskrin: Youtube/HD Film Tributes

Kelin se život potpuno promenio,čak 34 godine ranije. Silovana je od strane dvojice muškaraca, a potresnu ispovest detaljno je ispričala za magazin "People" 1988. godine.

Keli Mekgilis se iz Njujorka preselila u Kaliforniju 1979. godine, gde je pohađala školu, a tri godine kasnije, dok je izlazila sa tuširanja, dvojica muškaraca su provalila u njen stan i uprkos njenom besomučnom vrištanju, prisilno je odvela u spavaću sobu, držeći nož na njenom licu.

Muškarac je glumicu seksualno napastvovao, konstantno je pljuvajući, udarajući i ubadajući nožem.

- Smenjivali su se i govorili mi da će me tući, sve dok ne budem mrtva. Pomirila sam se sa smrću i predala se - ispričala je glumica. Ubrzo potom je došla policija, a Mekgilisova je prebačena u bolnicu.

Foto: Guliver/Larry Busacca/Getty Images Foto: Guliver/Larry Busacca/Getty Images

Silovatelji su nakon mesec dana uhapšeni, jedan je imao 15 godina i više d tri godine je proveo u zatvoru, dok je drugi (20), pušten iz pritvora u nedostatku dokaza.

- Prvih nedelja nakon incidenta nisam mogla ni da jedem ni da spavam. Imala sam iznenadne napadaje gušenja, nisam mogla da se kontrolišem - rekla je glumica 1988. za "People".

Printskrin: Youtube/PebbleEnt Printskrin: Youtube/PebbleEnt

Uplašena i depresivna, Keli je tražila spas u alkoholu, da bi zatim završila na rehabilitaciji. Opirala se muškarcima i uništavala veze koje je započinjala.

- 1984. sam napokon krenula na terapiju koju sam posećivala godinu dana, jer sam shvatila da sam umorna od kažnjavanja sebe zbog nečega što nisam uradila, i da u suprotnom neću imati nikakvu budućnost - rekla je Mekgilis, koja je zatim postala zavisna od lekova.

Foto: Profimedia/Film Stills Foto: Profimedia/Film Stills

Činilo se da se glumica totalno oporavila 2009. godine. Osam godina bila je potpuno trezna, odnos sa ćerkama koje ima iz braka sa drugim mužem, bio je sve bolji, međutim, ubrzo je iznenadila javnost šokantnim priznanjem da je lezbejka.

Godinu dana kasnije, započela je zajednicu da Melani Lejs, sa kojom je 10 godina bila u vezi, i govorila kako ima miran i normalan život koji obožava. Ipak, romansa nije potrajala, pa su se Keli i Melani 2013. razišle.

Printskrin: Youtube/HOMOPOP Printskrin: Youtube/HOMOPOP

Glumica je posle svega odlučila da svoju prošlost iskoristi na način da pomogne drugima, pa se zaposlila na ženskoj klinici za odvikavanje od narkotika i bolesti zavisnosti. Vratila se Holivudu i 2013. glumila u horor filmu "We Are What We Are".

Provala koja se dogodila 17. juna u njenom stanu naterala ju je da otvori stare rane, a otkrila je i još jedan šokantan detalj - da je bila silovana i kada je imala samo 12 godina.

- Posle svakog incidenta sam se selila, pokušavajući da nađem sigurno mesto za sebe. Nije išlo. Sada sam u dubokom očaju i depresiji - napisala je glumica na Fejsbuku, a nedavno je objavila i sledeći status:

- Sve što sam ikada želela jeste da se osećam sigurno. Sigurno u svom domu.

Foto: Guliver/Kevin Winter/Getty Images Foto: Guliver/Kevin Winter/Getty Images

(Telegraf.rs/people.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA