Batrovci, otkriveno 14 migranata među robom u kamionima

Carinici su na graničnom prelazu Batrovci u jednom danu sprečili pokušaj 14 ilegalnih emigranata da sakriveni među robom u kamionima uđu na teritoriju EU, saopštila je Uprava carine.

Carinici su, u saradnji sa graničnom policijom, 18. avgusta rano ujutru u dva kamiona domaćih registarskih oznaka našli sedam avganistanskih državljana. 

Migranti su prosekli cerade na kamionskim prikolicama i sakrili se među robom, nadajući se da će na taj način uspeti da ilegalno pređu preko granice.

Još pet muškaraca iz Avganistana i Pakistana pronađeno je oko podneva istog dana u prikolici bugarskog kamiona, koji je bio natovaren starim novinama.

Dvojicu avganistanskih državljana carinici i policajci pronašli su kasno popodne istog dana među rolnama lima, koje je ka Zapadnoj Evropi prevozio bugarski kamion.

U svim slučajevima je dalju nadležnost nad ilegalnim emigrantima preuzela policija.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво