Francuski diplomata mrtav pijan divljao Zagrebom

Francuski diplomata Stanislas Iber je vozeći u pijanom stanju oštetio nekoliko automobila u Zagrebu, a potom vozio u suprotnom smeru.

Izvor: B92

Subota, 20.08.2016.

11:14

Francuski diplomata mrtav pijan divljao Zagrebom
Thinkstock

Kako prenosi Jutarnji list, 40-godišnji ataše za administrativnu i evropsku saradnju francuske ambasade u Hrvatskoj je napravio je haos u noći između srede i četvrtka, u strogom centru Zagreba, a nakon što ga je zaustavila policija odbio je da izađe iz vozila.

Izmereno mu je više od 2,8 promila alkohola u krvi, posle čega ga je Hitna pomoć na nosilima odvela u Kliničko-bolnički centar gde se otreznio.

Ipak, u policijskom izveštaju se ne navodi da je incident skrivio francuski diplomata, ali je iz ambasade potvrđena ta verzija događaja.

Iber je vozilom Dačija Daster sa diplomatskim tablicama vozio u suprotnom smeru, najpre je udario u jedan automobil, posle čega se njegovo vozilo odbilo i udario u još dva.

Karambol je nastavljen, na kraju je oštetio šest vozila i polomio stubiće koji se nalaze na trotoaru, a usput je nekoliko puta prelazio preko pruge. U bolnici je konstatovano da mu je naprsao grudni koš, verovatno od udarca u volan automobila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

6 h

Podeli: