U teškom sudaru na raskrsnici Kumodraške ulice i Kružnog puta dve osobe teško su povređene. Nesreća se dogodila juče posle ponoći, kada su se sudarili automobil i autobus Gradskog saobraćajnog preduzeća sa linije 406, koji se bez putnika vraćao u garažu.

Udes se dogodio na raskrsnici na kojoj nije radio semafor, kada je automobil, najverovatnije u punoj brzini udario u autobus i zatim u zaštitnu ogradu pored puta. Portparol Hitne pomoći Nada Macura izjavila je da su dvojica muškaraca starosti oko 30 godina prebačena sa teškim povredama u Urgentni centar na odeljenje reanimacije. Ona je rekla da je vozač automobila zadobio teže povrede i da je do Urgentnog centra prebačen u stanju kome, dok je suvozač došao svesti na putu do bolnice.

Za jedan dan 140 nesreća

Prema podacima iz Operativnog centra MUP-a, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 140 saobraćajnih nesreća, u kojima su dve osobe izgubile život, a 42 su teže ili lakše povređene. Samo na području Beograda zabeleženo je 76 saobraćajnih nezgoda, u kojima je pet osoba povređeno, preneo je Auto-moto savez Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari