Srbija mogla da ima miks, ali je Ana napustila Rio

Srbija je ispustila šansu da ipak ima miks na teniskom olimpijskom turniru u Riju.

Naime, Rafael Nadal i Garbinje Mugurusa, a pre njih i Monika Nikulesku i Florin Mergea, odustali su od takmičenja u miksu, a srpski miks Nenad Zimonjić i Ana Ivanović bio je prvi na listi izmena u slučaju da neko otkaže.

Međutim, Ana je nažalost već napustila Rio, pa je umesto naše nastupila britanska kombinacija Endi Marej i Heder Votson.

Oni su sa 2-0 u setovima savladali španski miks Davida Ferera i Karlu Suares Navaro, a žreb ima samo 16 parova, pa ih sada samo jedna pobeda deli od borbi za medalju. Igraće se četvrtim nosiocima Sanijom Mirzom i Rohanom Bopanom.

Srpski tenis tako definitivno ostaje bez predstavnika u tenisu u kojem smo samo u muškom dublu (Đoković/Zimonjić) prošli prvo kolo.

  • Novosadjanin

    12.08.2016 17:24
    malo informacija nece skoditi
    Nismo mogli imati miks zbog Jeleninog ukupnog daleko boljeg ranga, a Ana je napustila Rio jer je organizacija zbog boljeg kombinovanog ranga za prve zamene stavila Mareja i Votsonovu (ukupan dubl rang para se gleda, a ne je l' samo jedan iz prethodnog dubla otkazao, drugim recima - da je Zimonjic od pocetka hteo da igra sa Anom, bio bi prva zamena i ne bi ni bio u glavnom zrebu), a ne Zimonjica i Anu, koji je sa Jelenom imao bolji kombinovani rang jer je Jelena 79. u dublu, dok je Ana 401. Ne bira nas TSS, OKS ili Zimonjic ko ce igrati, vec ljudi nadlezni za to.
  • Liman V - depresija

    12.08.2016 15:00
    No1e
    Zivane druze, reci mi sta je to Novak doneo Srbiji od kad je postao prvi put atp No1.
    Podsecam te da je bronza iz Pekinga bila davne 2008 a DC 2010!!!???
    Znaci kad treba da se igra za pare, onda su u top formi a kad treba da se igra za Srbiju, Novak vam proda jeftin trik i vi svi padnete u nesvest?
    Jedini je Troicki imao opravdanje jer je igrao sa Marejem, ostali su osramotili ime,grb,himnu,zastavu,cast i ugled ove napacene,bedne,propale i jadne, botovsko-spin zemlje.
    Mogli su lepo reci, eto imamo dzabe put o trosku gradjana Srbije, gratis smestaj i hranu o trosku gradjana Rija i Brazila, pa sto lepo ne odemo u prelepi i daleki Rio da dobijemo malo tena i da nas uhvati sunce na Kopakabani (bio sam 2x po 2 nedelje, fenomenalno je, ekstaza,katarza). Niko im ne bi losu rec rekao!!! prave se blesavi!!!

    Kad su Nadal i Federer bili van forme i povredjenji, onda je Novak zvani Cvac egg, jurio rekorde, a sad kad treba da igra za zemlju, satro-fol ima povredu i lazne suze. Malo morgen!!!

    To sto je neko dao pare za zemlju i gradjane, ne znaci da je veci Srbin od mene, ako tako gledamo najveci Srbi medju sportistima su moja dva jako dobra drugara Dare Milicic i Mateja Kezman!!!
    Spin-ajde da kazemo da se srpstvo meri sluzenjem vojnog roka, placanjem poreza, ucestvovanjem u radnim akcijama ??? Gde je tu onda Novak i koliko Srba je vece od njega i vise ucinilo za svoju zemlju (ovaj deo je samo za one sto troluju "u cemu si ti 1. na svetu")
  • True

    12.08.2016 14:34
    Kakve veze ima to sto je u braku sa ovim "glup soon"? Stvarno ti prilici nadimak

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Rio 2016