Četvrtak, 11.08.2016.

07:29

Četiri udesa u BG, petoro povređeno, među njima i dete

Pet osoba je povređeno, među kojima i jedno devetogodišnje dete, u četiri saobraćajne nesreće u Beogradu, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: Tanjug

Četiri udesa u BG, petoro povređeno, među njima i dete
Foto: Tanjug, arhiva

Na uglu ulica Cara Dušana i Filipa Višnjića došlo je do sudara u kojem je povređen 36-godišnji muškarac, koji je prebačen u KBC Zemun, kao i devetogodišnji dečak koji je odvezen u Urgentni centar.

Dečak nije životno ugrožen.

Oko 23 sata, na uglu Kralja Milana i Volgine ulice, došlo je do udesa u kojem je povređen 45-godišnji muškarac, a sat vremena posle ponoći došlo je do udesa i na uglu Kralja Milana i Miloša Pocerca, gde je povređena jedna osoba.

Obojica povređenih su zbrinuti na Vojno medicinskoj akadademiji.

Oko 22 sata u Dobanovcima, dogodila se saobraćajka u kojoj je povređena devojka stara 23. godine, koja je prebačena u dežurni KBC Zemun.

Tokom noći u Beogradu, ekipa Hitne pomoći je intervenisala ukupno 99 puta, od toga 21 put na javnom mestu a najviše poziva za lekarsku pomoć su uputili asmatičari i bolesnici sa drugim respiratornim problemima, što je uobičajena posledica nagle promene vremena, kazala je Macura.

Tokom jučerašnjeg dana, ekipa Hitne pomoći je intervenisala 135 puta, od toga 50 puta na javnom mestu.

Dogodilo se sedam saobraćajnih nesreća u kojima niko nije životno ugrožen a hitna pomoć je intervenisala i na deponiji, gde je jedan čovek povređen od strujnog udara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: