Život

Nedelja, 07.08.2016.

19:38

Saudijski princ došao u Bosnu da istraži visočku piramidu

Saudijski princ i jedan od najbogatijih ljudi sveta Salman bin Abdulaziz el-Saud trenutno boravi u Sarajevu.

Izvor: Tanjug

Saudijski princ došao u Bosnu da istraži visočku piramidu
Foto: YouTube Screenshot

Potomak saudijskog kralja, čije se bogatstvo procenjuje na skoro tri milijarde američkih dolara, došao je iz privatnih razloga, "da bi istraživao lepote" BiH.

"Saudijski princ će u našoj zemlji boraviti sedam do 10 dana. Za to vreme planira da obiđe najatraktivnije lokacije u BiH i ne planira da se dugo zadržava na jednom mjestu. Salman je veliki zavisnik od adrenalina, a za njega je već pripremljen detaljan plan aktivnosti, kao što je, između ostalog, poseta piramidama u Visokom", navodi sarajevski dnevnik.

Bosanski istraživač amater Semir Osmanagić je pre desetak godina izneo tvrdnju da je brdo Visočica u ovom gradu, severozapadno od Sarajeva, zapravo drevna piramida.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: