"Korupcija i pustoš prate Klintonovu gde kod da krene"

Kandidat republikanaca Donald Tramp kritikovao je Hilari Klinton, što u govoru na konvenciji demokrata u Filadelfiji nije izgovorila reči "radikalni islam".

Izvor: B92

Petak, 29.07.2016.

09:54

Foto: Gettyimages

"Radikalni islam predstavlja pretnju za naš način života, a Hilari Klinton te reči čak i ne može da izgovori", poručio je Tramp na Tviteru.

Hilari Klinton je i zvanično postala prva žena kandidat za predsednika SAD pošto je na konvenciji demokrata u Filadelfiji prihvatila nominaciju, poručivši da će biti predsednik "svih Amerikanaca" i da su su ovi izbori vreme kada treba da se "podvuče crta".

Tramp je, reagujući na njen govor, naveo da "niko nema goru procenu od Hilari Klinton", preneo je AFP.

"Korupcija i pustoš je prate gde kod da krene", naveo je Tramp.

Klinton je u govoru optužila Trampa da želi da podeli Ameriku.

"On želi da nas podeli od ostatka sveta, jedne od drugih. Želi da se plašimo za budućnost i da se plašimo jedni drugih", poručila je Klinton.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: