CRNI OBLACI PREKRILI SRBIJU, MUNJE CEPAJU JULSKO NEBO: Dolazi nam STRAŠNA oluja! (UŽIVO)

Oblaci koji idu sa Zapada Evrope velikom brzinom se kreću ka Balkanskom poluostrvu, a satelitski snimak pokazuje da je velika oblačnost baš na području Srbije

  • 3

Nevreme koje samo što nije stiglo u Srbiju već je pogodilo Batajnicu, a moguće je da će u popodnevim časovima pogoditi Beograd i okolinu. 

MUNJA UDARILA IZNAD ŠEŠELJEVE KUĆE: Pola Batajnice ostalo bez struje! (VIDEO)

Oblaci koji idu sa Zapada Evrope velikom brzinom se kreću ka Balkanskom poluostrvu, a satelitski snimak pokazuje da je velika oblačnost baš na području Srbije.

Foto: Rale Stevanović Foto: Rale Stevanović

Prethodnog dana jako nevreme pogodilo je Niš, ulice su izgledale zastrašujuće, a građani su se uplašili da im prete poplave. Slično je bilo i u Sarajevu, gde je grad za kratko vreme potopila ogromna količina kiše koja je pala, grad je ostao bez struje, a i saobraćaj je bio blokiran.

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

Uživo kretanje oblaka možete pratiti OVDE

Kako su i ranije prognoze najavljivale do kraja avgusta i ceo septembar neće više biti tropskih vrućina, temperature neće prelaziti 30 stepeni, a pred kraj avgusta očekuje nas znatnije zahlađenje sa pljuskovima i grmljavinom.

Pogledajte kakvo je nevreme nedavno protutnjalo kroz Beograd:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nišlija

    28. jul 2016 | 17:21

    Ovde se gradjani ne plaše poplava.

  • BASA

    28. jul 2016 | 21:16

    Pa sta ako je nevrme , vec smo odavno spremni i upozoreni ! Bolje nam recite kakva ce zima biti , da polako pocnemo da se pripremamo na vreme !

  • Ezra

    28. jul 2016 | 20:58

    A di je ta batajica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA